A na stacji benzynowej??? Jeszcze apteka mi przeszła przez myśl.Ale piszecie szok ja jestem u mamy leniuchuje, rozmawiamy pogoda cudowna leżę na ławeczce w cieniu i się delektuje cisza mimo że mam dzieci z sobą, jedna szyję na maszynie a druga bawi się z bratem luzik bluzik....
Byłam w Rossmann i nie ma podkładek na sedes gdzie jeszcze mogę je dostać???
Jejku ja mnie wkurza brak tej wkładki dla noworodka do fotelika co za nieodpowiedzialna kobieta pisałam do serwis maxi cosi to podali mi adres sklepu muszę tam zadzwonić i zapytać czy można dokupić ja nie wiem teraz ile to kosztuje???
Ja jeszcze dwa miesiące muszę wytrzymać poród wcześniej raczej mi nie wskazany
reklama
RooibosGirl
Fanka BB :)
@Bajdelka35 a w innym rossmannie pytałaś o te podkładki? Ja znalazłam je nad produktami w wersji mini.
Gadałam z moją Panią z OPSu. Pan menel spod 81 serio umarł i to jest pewne... także oby Nam się udało najchętniej we wrześniu ew. październiku już wprowadzić. Byłoby super.
Poza tym mam pogadać z K. czy od 18 do 30 sierpnia ma ochotę być na koloniach w Wejherowie. Bo jak tak to ona ma jedno wolne miejsce... i nic bym nie płaciła. Chociaż pewnie jak on wyjedzie będę sr..ła po nogach z niepokoju...
Poza tym mam pogadać z K. czy od 18 do 30 sierpnia ma ochotę być na koloniach w Wejherowie. Bo jak tak to ona ma jedno wolne miejsce... i nic bym nie płaciła. Chociaż pewnie jak on wyjedzie będę sr..ła po nogach z niepokoju...
18grudzien
Powiedziała ze nie chce jej się szukać ona taka sufiara jest jutro odda mi kasę zamawiam nowy że sklepu najlepiej tak będzie już dary i zakupy od kogoś lub rodziny bokiem mi wychodząA jak kuzynka zareagowała? Szkoda, że nie udało jej się znaleźc tej wkładki
18grudzien
Jutro zobacze te podkładki w innym rosmann muszę je kupić bo inaczej to nie wyobrażam sobie korzystania z toalety@Bajdelka35 a w innym rossmannie pytałaś o te podkładki? Ja znalazłam je nad produktami w wersji mini.
RooibosGirl
Hmm... a co młody będzie robił na koloniach w moim mieście? Jakie atrakcje wymyślili, bo aż jestem ciekawa czym można zainteresować dzieciaki u nas?Gadałam z moją Panią z OPSu. Pan menel spod 81 serio umarł i to jest pewne... także oby Nam się udało najchętniej we wrześniu ew. październiku już wprowadzić. Byłoby super.
Mama7
Nieeee on głową w kanał rodny się wciska od kilku tygodni
A ok.. I niech mi tak zostanie..
D
Deleted member 178444
Gość
Myślę, że już się nie odwroci miejsca w macicy już dość mało, a on spory, no i od 27 t.c. jest głową w dół i ani razu nie zmienił pozycji, więc chyba już mu się nie odwidziA ok.. I niech mi tak zostanie..
Mama7
Na tym etapie nic na to nie poradzę, że doulę albo dodatkową położną postrzegam jako zbędne wydatki. Zwariowałabym z nerwów gdybym miała z góry zakładać, że na pewno poczuję, że nie daję rady, poród się skomplikuje i będę potrzebowała specjalnego wsparcia.
Nie o to chodzi.. każdy z nas żyje w jakimś świecie, coś wie, czegoś nie, coś jest dla niego ważniejsze, a inne mnie. Każdy inaczej. Gdyby każda dziewczyna brała położna do porodu to byłby najpopularniejszy kierunek studiow
Ja też często spotykam się że stwierdzeniem, że położna j tak będzie i ok. Każdy może mieć swoje zdanie.
Na tym forum każda może mieć własne zdanie i jest to szacowane.
Każda kobieta jest tak stworzona aby zdać radę i wszystkie damy- Na pewno. A której było łatwiej której trudniej dowiemy się już za 2-3miesiace. Każdy podejmuje najlepsze dla siebie decyzje
reklama
Mama7
Spróbuj pizzy na kalafiorze. Jest mega. Kiedyś w DDTVN koleś robił nie wiem czy nie Kuroń młody.
A właśnie mi się kalafior gotuje.. hehe. Może być na miękko czy aldente ?