majapszczolka242
Fanka BB :)
A ja już z zalozonym pesserem do jutra mają mnie obserwować jeszcze. Jak będzie ok to jutro do domku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, chodzi o brodawki. Sutek, to cała pierś, jak już lecimy z nazewnictwem, a to, co nazywamy sutkiem, to brodawka sutkowa No i o nich mówimy cały czas, chybaTak sobie czytam po dłuższej nieobecności i przypomniałam sobie jak przy pierwszym porodzie nie chciało mi się robić rozwarcie pomimo skurczów i położna zleciła mi i mężowi sutki masować [emoji3] Myślałam, że mu łapy ubiję [emoji1] Zwiększało to ból na (jeszcze bardziej) nie do zniesienia. Podobnie taki taborecik z dziurą. Nie wiem dlaczego, być może przez moj kręgosłup, ale miałam wrażenie że mnie przypalają żywym ogniem.
A wracając do piersi. Na początku tej ciąży były tak wrażliwe, że okładałam się poduszkami, żeby przypadkiem ich przez sen nie nacisnąć, a teraz zupełnie bezbolesne i nie mam nic przeciwko dotykowi męża.
Wydaje mi się że to masaż sutków jest niebezpieczny na tym etapie, a nie piersi ale może się mylę...
To już donosicie się do końca Masz macmiror dowcipnie?A ja już z zalozonym pesserem do jutra mają mnie obserwować jeszcze. Jak będzie ok to jutro do domku
Szok z tym nazewnictwem [emoji1] Muszę zapamiętać. Chodziło mi w takim razie o brodawki [emoji1] Młody rośnie, mieliśmy usg w pt. Jest jakoś na 40tym centylu. Pokazał wreszcie buzię [emoji7] A macie jakieś doświadczenia, że wielkość glowki ma 2tyg większą niż resztę ciała? Chciałam czytać u mamaginekolog, ale coś nie mogłam wejść.Tak, chodzi o brodawki. Sutek, to cała pierś, jak już lecimy z nazewnictwem, a to, co nazywamy sutkiem, to brodawka sutkowa No i o nich mówimy cały czas, chyba [emoji14]
A co u Ciebie?
U mnie Młody w 32+5 głowa i brzuszek były na 34+5, a kość udowa 32+6, także też różnica 2 tygodni. Myślę, że jak lekarz nic nie wspomniał, to nie ma się czym martwić Piękna buźka!Szok z tym nazewnictwem [emoji1] Muszę zapamiętać. Chodziło mi w takim razie o brodawki [emoji1] Młody rośnie, mieliśmy usg w pt. Jest jakoś na 40tym centylu. Pokazał wreszcie buzię [emoji7] A macie jakieś doświadczenia, że wielkość glowki ma 2tyg większą niż resztę ciała? Chciałam czytać u mamaginekolog, ale coś nie mogłam wejść. Zobacz załącznik 878003
Dowcipnie mam luteinę. Pozatym nospa. Mam się nie przemęczać ale też nie prowadzić leżącego trybu życia. Więc od jutra wracam do normalnego trybuTo już donosicie się do końca Masz macmiror dowcipnie?
To super Teraz już z górkiDowcipnie mam luteinę. Pozatym nospa. Mam się nie przemęczać ale też nie prowadzić leżącego trybu życia. Więc od jutra wracam do normalnego trybu
Oliwke magnezową będziesz robić? Mnie strasznie podrażnia w ciąży, więc jednak poprzestaję na soli EpsomJa muszę się zebrać i jechać do rossmana po moje zamówienie. A potem do zielarskiego po chlorek magnezu -będę walczyć ze skurczami mięśni tez od zewnątrz.