kasiaczek89pl
Fanka BB :)
To na pewno. Prawo Murphiego.
A z tymi zakupami to ja zwyczajnie zauważyłam że mnie wk...iają sklepy wielkopowierzchniowe. Tylko wchodzę i już mam dość...
No to ja tak samo ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To na pewno. Prawo Murphiego.
A z tymi zakupami to ja zwyczajnie zauważyłam że mnie wk...iają sklepy wielkopowierzchniowe. Tylko wchodzę i już mam dość...
U mnie matka ostatnio kupowała to wzięła we wzorki jakby dupie to różnicę robiło...
No u mnie się zmieniło z baw się na jak dotkniesz to w ryj!No wlasnie, jak to jest, czy naprawde po karmieniu zmienia sie seksualna wrazliwosc piersi i brodawek? Tak mi powiedziala kolezanka. Mi juz w ciazy piersi bardzo sie zmienily, choc wczesniej byla to jedna z najbardziej erogennych stref to teraz dotykanie mnie raczej drazni i boli...
Szczególnie że na wpolprzytomna bylamTo się zestresowałas tylko niepotrzebnie
PRZED porodem, bejbe. Właśnie z tego powodu, przez który teraz nie macamy ;pJa jak jestem karmiąca to moje cycki są jedynie barem mlecznym i irytuje mnie jak ktoś poza dzieckiem chce je dotykać. W ogóle nie stanowią dla mnie jakiegoś seksualnego obiektu...
Niekoniecznie. Ale wycieki mleka mogą powodować dyskomfort z dwóch stron, chociaż znam pary, którym to w ogóle nie przeszkadza. Mój P brzydzi się mleka [emoji14] ale on się brzydzi KAŻDEGO mleka. Czy to ludzkie, czy krowie [emoji14]No wlasnie, jak to jest, czy naprawde po karmieniu zmienia sie seksualna wrazliwosc piersi i brodawek? Tak mi powiedziala kolezanka. Mi juz w ciazy piersi bardzo sie zmienily, choc wczesniej byla to jedna z najbardziej erogennych stref to teraz dotykanie mnie raczej drazni i boli...
Dla mnie moje cycki od pierwszego dziecka są NIEDOTYKALNEPRZED porodem, bejbe. Właśnie z tego powodu, przez który teraz nie macamy ;p
Ja na początku karmienia też nie lubię. Przynajmniej dopóki są wycieki