reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Nigdy, na Boga! Można sobie tylko krzywdę zrobić i wywołać skurcze! A Maltan to najgorszy syf. Zobacz skład - woda, glukoza i parafina, jedyne w czym to może pomóc, to złapanie grzybicy piersi.

Ogólnie chyba pora odstawić wszelkie zabawy cycuchami jak się nie chce urodzić za wcześnie ? Bo tak słyszałam ze ósmy mc to już lepiej ich nie ruszać

reklama
WSTAŁAM :)

Wściekła bo obudziła mnie marudząca od rana matka. Noszszsz k..a! Jak chodziła na rano do roboty to wstawałam normalna a dziś pierwsze co jej pretensjonalny głos. Na szczęście za godzinę ma iść do lekarza.

Na noc wzięłam no-spę to nawet ten brzuch mi nie dokuczał zbytnio. Coś tam się kurczy ale jakoś tak do przywyknięcia...

W nocy miałam jazdę. Poszłam na siku. Podtarłam się. Już mam spuszczać wodę a tam papier różowy! Ja panika... a za chwilę ogarniam że papier biały ale z różowym ornamentem.

Ogólnie chyba pora odstawić wszelkie zabawy cycuchami jak się nie chce urodzić za wcześnie ? Bo tak słyszałam ze ósmy mc to już lepiej ich nie ruszać
Tak, potem jak donosimy, to udostępniamy mezom do woli :D Stary się doczekać nie może :D ja tez, zresztą, jestem wyposzczona jak nigdy [emoji14]

WSTAŁAM :)

Wściekła bo obudziła mnie marudząca od rana matka. Noszszsz k..a! Jak chodziła na rano do roboty to wstawałam normalna a dziś pierwsze co jej pretensjonalny głos. Na szczęście za godzinę ma iść do lekarza.

Na noc wzięłam no-spę to nawet ten brzuch mi nie dokuczał zbytnio. Coś tam się kurczy ale jakoś tak do przywyknięcia...

W nocy miałam jazdę. Poszłam na siku. Podtarłam się. Już mam spuszczać wodę a tam papier różowy! Ja panika... a za chwilę ogarniam że papier biały ale z różowym ornamentem.

Dlatego u mnie czysto biały. Zreszta ja po każdym badaniu nawet do czterech dni śluz z takimi śladami zleżałej krwi wiec przyzwyczajona.

Tak, potem jak donosimy, to udostępniamy mezom do woli :D Stary się doczekać nie może :D ja tez, zresztą, jestem wyposzczona jak nigdy [emoji14]
Ja jak jestem karmiąca to moje cycki są jedynie barem mlecznym i irytuje mnie jak ktoś poza dzieckiem chce je dotykać. W ogóle nie stanowią dla mnie jakiegoś seksualnego obiektu...

reklama
Do góry