reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
@wiciowamama wszystkiego najlepszego! :)
Właśnie muszę zobaczyć ile chcą w sklepie tu co mam na miejscu. Może nie jakoś dużo więcej niż z neta a zawsze co na żywo, to na żywo. Na miejscu mam trzy takie sklepy, a do innych miejscowości niedaleko w razie czego. Dziekuje za pomoc.
Mnie zaskoczył nasz miejscowy sklep :) za wózek 250 zł taniej niż w internecie a to nawet nie jest żadna promocja. Tylko szkoda, że nie mają fotelików cybexa :( Zobaczymy co zaproponują nam w zamian.

Dwa dni temu S. zauważył, że jednak wyszła mi ta linea negra na brzuchu. Ale jaśniuteńka. Jakby mi nie powiedział to nie wiem, czy szybko zwróciłabym na nią uwage.

Hmmm.. na kremach ochronnych do brodawek, np. na Maltanie napisali, że stosuje się go także w celu „hartowania” brodawek przed porodem. Hartujecie? :D

Ja też już mam skurcze. Jednego dnia przeszłam ledwo kilometr z mężem i serio myślałam ,że rodzę. Zanim doszła. Do auta trochę czasu minęło [emoji16]

A ja już po prysznicu , prasowaniu , sprzątnięciu kuchni i usmażyłam słodkie grzybki na śniadanie , bo nie ma co jeść. Do tego jakaś lekkie capuchino i biorę się dalej za pracę. Mąż śpi nie chce go budzić , bo należy mu się wypoczynek , tym bardziej ,że nigdzie nie wyjeżdżamy. Więc robimy sobie wakacje w domku ;)))

Wpadnij do mnie na prasowanie.. ;) pracuś!!!

Ja też już mam skurcze. Jednego dnia przeszłam ledwo kilometr z mężem i serio myślałam ,że rodzę. Zanim doszła. Do auta trochę czasu minęło [emoji16]

A ja już po prysznicu , prasowaniu , sprzątnięciu kuchni i usmażyłam słodkie grzybki na śniadanie , bo nie ma co jeść. Do tego jakaś lekkie capuchino i biorę się dalej za pracę. Mąż śpi nie chce go budzić , bo należy mu się wypoczynek , tym bardziej ,że nigdzie nie wyjeżdżamy. Więc robimy sobie wakacje w domku ;)))
Ale u Ciebie dzisiaj pracowity dzień od rana :) Ja zrobiłam mojemu S. śniadanie , pojechał do pracy a ja spowrotem się położyłam , a tyle rzeczy do ogarnięcia dzisiaj .

Cześć dziewczyny..

Goj wstawaj i pisz jak tam..

Wiciowamama 100 lat. Napisz nam jak swietujesz:)

Martabunia został ci jeszcze grzybek? Zjadlabym;)

Kasiaczek jak te plastry? Ok?

Ja zasnąłem wczoraj ok 19 w ubraniu.. padłam że tak powiem. Obudziłam się za 2 godz i tylko umyłem zęby i buzię i dalej w kimono..wstałam o 7rano :D to pomyślcie mają byłam zmęczona. Młodego ogarnął tata i w końcu zasnął u siebie.. spał dobrze, więc chyba przyzwyczaił się że ma tylko 1 rękę sprawną. Jutro kontrola.. oby się to zrastalo i jak najszybciej mu to zdjęli. Teraz zmowa zapowiadają upały a dziecka umyć nie można..
Miłego dnia..

A to skończona Matka Boża karmiącą. Wczoraj miałam taki dzien ,że się ruszyłam i w końcu dokończyłam :)Zobacz załącznik 877947
Przepiękny ;)

Mnie zaskoczył nasz miejscowy sklep :) za wózek 250 zł taniej niż w internecie a to nawet nie jest żadna promocja. Tylko szkoda, że nie mają fotelików cybexa :( Zobaczymy co zaproponują nam w zamian.

Dwa dni temu S. zauważył, że jednak wyszła mi ta linea negra na brzuchu. Ale jaśniuteńka. Jakby mi nie powiedział to nie wiem, czy szybko zwróciłabym na nią uwage.

Hmmm.. na kremach ochronnych do brodawek, np. na Maltanie napisali, że stosuje się go także w celu „hartowania” brodawek przed porodem. Hartujecie? :D
A mi też wyszła ta kreska, ze 3 tygodnie temu . Nie jest jakoś super wyraźna ale widać :)
Odnośnie brodawek ja raczej nic nie zamierzam z nimi robić przed porodem :)

reklama

Nigdy, na Boga! Można sobie tylko krzywdę zrobić i wywołać skurcze! A Maltan to najgorszy syf. Zobacz skład - woda, glukoza i parafina, jedyne w czym to może pomóc, to złapanie grzybicy piersi.

Do góry