reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

No ja już niedługo wejdę w 35 t.c., jest coraz bezpieczniej, no i młody już ma dość "bezpieczną" wagę, bo dzisiaj już będzie pewnie że 2,5 kg. Także nie szaleje. Z Werka takie upierdliwe skurcze przepowiadające trwały chyba że 2-3 tygodnie ;)

U mnie lekarz nie panikuje. Sam mówi ze trzecia ciąża , zabiegi itd to i tak jest z ta szyjka ok... jedynie dał coś na zwolnienie pracy serca i przy okazji wycisza skurcze.

reklama
Hej AniaStar mam prośbę odkupilam od kuzynki męża ten fotelik fot ale okazało się że ona zgubiłam gdzieś wkładkę dla noworodka od tego fotelika może znajdzie może nie i chyba muszę się nastawić że trzeba dokupić i pytam dokupie gdzieś do tego modelu???? Jak możesz mi pomóc i link wysłać boję się że kupię zła i nie będzie pasować dziękuję

Załączniki

• received_1921347387921374.jpeg
    received_1921347387921374.jpeg
    260,3 KB · Wyświetleń: 71
  • received_1921346771254769.jpeg
    received_1921346771254769.jpeg
    169,1 KB · Wyświetleń: 72
  • received_1921346834588096.jpeg
    received_1921346834588096.jpeg
    267,9 KB · Wyświetleń: 75
Hej AniaStar mam prośbę odkupilam od kuzynki męża ten fotelik fot ale okazało się że ona zgubiłam gdzieś wkładkę dla noworodka od tego fotelika może znajdzie może nie i chyba muszę się nastawić że trzeba dokupić i pytam dokupie gdzieś do tego modelu???? Jak możesz mi pomóc i link wysłać boję się że kupię zła i nie będzie pasować dziękuję
Pisz na serwis maxi Cosi, ale nie wiem czy będzie w tym kolorze

A w ogóle witam się, jutro lekarz jejku jajko zniose......

StarAnia dzięki ale myślalam że dostanę link zamówie i problemów z głowy  :D:D
A tak to pomecze ja za tą wkładka kuzynki męża taka syfiasta jest w domu brud, syf, bałagan sto rzeczy itp jakby tak ogarnęła to szybko by znalazła...

Ale wy mkniecie z tymi tyg ciąży, już jakieś skurcze itp patrzeć tylko jak zaczniecie rodzic

Miłego dnia

Tak był dzisiaj :) :) ogólnie było dużo przytulania i czułości na początek a potem zaczął biegać po oddziale, babcia za nim ganiała :p myślałam że będzie gorzej przy pożegnaniu ale powiedzialam że muszę jeszcze zostać i postaram się za niedługo wrócić do domu. Pomachał mi na pożegnanie i wysłał buziaka :) moje Kochane Słońce. Ciesze się że zdecydowałam się żeby przyjechał. @StarAnia dzięki za porade :*

To super. I tobie lepiej i jemu na pewno.

reklama
A i właśnie jeszcze jedna rzecz
Kolezanka mówi że w jej przypadku się sprawdziło...
A zatem
Ma dwoje dzieci. Córkę i syna.
Twierdzi że z synem miała brzuch szpiczasty a z córką okrągły.
Jak u Was to się odnosi do wyniku USG????
Ciekawi mnie to

U mnie jest identycznie.. hihi nawet inni widza. Teściowa którą wcześniej do porodu nie wierzyła że synek, w tej ciąży już mi powiedziała że widać że dziewczynka bo okrągły..

Do góry