reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
A skąd jesteś? To może polecę jakiś konkretny sklep ;)

Mi się dzisiaj brzuch strasznie stawia, nawet jak leżę, to nie uświadcze pół godziny bez skurczu.

Podobno leżenie nie na kazde skurcze pomoże. Jak ktoś ma powody do skurczów inne prócz zmęczenia to leżenie ich nie wyciszy. A wręcz może być w druga stronę. Trzeba obserwować co pomaga a co nie ... podziwiam Cię ze masz dość poważna już sytuacje a się nie cackasz ze sobą , a z drugiej strony dwa tyg różnicy między nami ... ja z każdym dniem jestem spokojniejsza już

Ja też już mam skurcze. Jednego dnia przeszłam ledwo kilometr z mężem i serio myślałam ,że rodzę. Zanim doszła. Do auta trochę czasu minęło [emoji16]

A ja już po prysznicu , prasowaniu , sprzątnięciu kuchni i usmażyłam słodkie grzybki na śniadanie , bo nie ma co jeść. Do tego jakaś lekkie capuchino i biorę się dalej za pracę. Mąż śpi nie chce go budzić , bo należy mu się wypoczynek , tym bardziej ,że nigdzie nie wyjeżdżamy. Więc robimy sobie wakacje w domku ;)))

Dobra jesteś, ja dopiero od pół godz nie śpię. Miłego odpoczynku ( nie ważne ze w domku)

Dzień dobry Paniom
Pospalismy. Mąż sam się wybrał do pracy.
U nas cała noc burzowa.tylko trzaskali jak na siku chodziłam....
Plan na dziś....szycie i cukinią....
Od koleżanki dostała cała skrzynkę cukinii....

Pije kawkę i mobilizuje dupencje....
A to widok zza stołu....
1531716740387.jpg

Załączniki

• 1531716740387.jpg
    1531716740387.jpg
    638 KB · Wyświetleń: 280
Dzień dobry Paniom

A to widok zza stołu.... Zobacz załącznik 877948

Ma minę jak ja z rana :)

Podobno leżenie nie na kazde skurcze pomoże. Jak ktoś ma powody do skurczów inne prócz zmęczenia to leżenie ich nie wyciszy. A wręcz może być w druga stronę. Trzeba obserwować co pomaga a co nie ... podziwiam Cię ze masz dość poważna już sytuacje a się nie cackasz ze sobą , a z drugiej strony dwa tyg różnicy między nami ... ja z każdym dniem jestem spokojniejsza już
No ja już niedługo wejdę w 35 t.c., jest coraz bezpieczniej, no i młody już ma dość "bezpieczną" wagę, bo dzisiaj już będzie pewnie że 2,5 kg. Także nie szaleje. Z Werka takie upierdliwe skurcze przepowiadające trwały chyba że 2-3 tygodnie ;)

W Krakowie i Katowicach masz Centrum Fotelikow, w Zabrzu Bociek ;) w tych sklepach przymierza do auta, doradza, utargujesz ;)

Ok , będziemy nad tym myśleć. A powiedz mi jeszcze na co zwrócić uwagę właśnie przy tym dopasowywaniu do auta. Bo o ile np w obu mam isofix i dość równe poziome kanapy to gdybym chciała wpiąć go do innego auta to już mogą być problemy ? A nawet jak wepnę to może być nie do końca prawidłowo ...

Dzień dobry Paniom

A to widok zza stołu.... Zobacz załącznik 877948
Aż się zaśmiałam. Widzę ,że kot optymistycznie nastawiony do życia [emoji16][emoji16][emoji16]

reklama
Do góry