D
Deleted member 178444
Gość
Ale to już zależy od fotelika. Każdy fotelik ma inny sposób montażu.Ten uchwyt do mocowania mam w. Bagażniku. Ale pasa nie mam. Dlatego pytałam.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale to już zależy od fotelika. Każdy fotelik ma inny sposób montażu.Ten uchwyt do mocowania mam w. Bagażniku. Ale pasa nie mam. Dlatego pytałam.
A skąd jesteś? To może polecę jakiś konkretny sklep
Mi się dzisiaj brzuch strasznie stawia, nawet jak leżę, to nie uświadcze pół godziny bez skurczu.
Ja też już mam skurcze. Jednego dnia przeszłam ledwo kilometr z mężem i serio myślałam ,że rodzę. Zanim doszła. Do auta trochę czasu minęło [emoji16]
A ja już po prysznicu , prasowaniu , sprzątnięciu kuchni i usmażyłam słodkie grzybki na śniadanie , bo nie ma co jeść. Do tego jakaś lekkie capuchino i biorę się dalej za pracę. Mąż śpi nie chce go budzić , bo należy mu się wypoczynek , tym bardziej ,że nigdzie nie wyjeżdżamy. Więc robimy sobie wakacje w domku ))
Dzień dobry Paniom
Pospalismy. Mąż sam się wybrał do pracy.
U nas cała noc burzowa.tylko trzaskali jak na siku chodziłam....
Plan na dziś....szycie i cukinią....
Od koleżanki dostała cała skrzynkę cukinii....
Pije kawkę i mobilizuje dupencje....
A to widok zza stołu.... Zobacz załącznik 877948
W Krakowie i Katowicach masz Centrum Fotelikow, w Zabrzu Bociek w tych sklepach przymierza do auta, doradza, utargujeszTarnów. Ewentualnie Gliwice i tamte tereny bo mąż tam pracuje i mógłby się tym zająć
No ja już niedługo wejdę w 35 t.c., jest coraz bezpieczniej, no i młody już ma dość "bezpieczną" wagę, bo dzisiaj już będzie pewnie że 2,5 kg. Także nie szaleje. Z Werka takie upierdliwe skurcze przepowiadające trwały chyba że 2-3 tygodniePodobno leżenie nie na kazde skurcze pomoże. Jak ktoś ma powody do skurczów inne prócz zmęczenia to leżenie ich nie wyciszy. A wręcz może być w druga stronę. Trzeba obserwować co pomaga a co nie ... podziwiam Cię ze masz dość poważna już sytuacje a się nie cackasz ze sobą , a z drugiej strony dwa tyg różnicy między nami ... ja z każdym dniem jestem spokojniejsza już
W Krakowie i Katowicach masz Centrum Fotelikow, w Zabrzu Bociek w tych sklepach przymierza do auta, doradza, utargujesz
Aż się zaśmiałam. Widzę ,że kot optymistycznie nastawiony do życia [emoji16][emoji16][emoji16]Dzień dobry Paniom
Pospalismy. Mąż sam się wybrał do pracy.
U nas cała noc burzowa.tylko trzaskali jak na siku chodziłam....
Plan na dziś....szycie i cukinią....
Od koleżanki dostała cała skrzynkę cukinii....
Pije kawkę i mobilizuje dupencje....
A to widok zza stołu.... Zobacz załącznik 877948
SłońceAż się zaśmiałam. Widzę ,że kot optymistycznie nastawiony do życia [emoji16][emoji16][emoji16]