reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Nie niepokoi. Sprawdzam czy będą częściej itp. Wzięłam no-spę. I jeszcze mam 10 minut do następnego skurczu. Ja w tej ciąży praktycznie nic innego nie robię tylko odpoczywam. Z podobnymi skurczami przy Bartku chodziłam miesiąc... co KTG słyszałam że to lada moment a jak przyszedł czas porodu to mi lekarz powiedział że na pewno nie urodzę tego dnia ;) także luzik. Te właściwe skurcze rozpoznam... :) ale zapisuję tu żeby nie zapomnieć i mieć obraz syt
mam nadzieję że to Wam nie przeszkadza.

Ja zauważyłam ze ostatnie dni dopiero pod wieczór mnie bierze. I wtedy właśnie taki twardy bolący brzuch z minutę ze nie mogę się ruszyc. Ale częściej niż co godz ,2-3 razy w ciągu godz. I tak dwie trzy godz. W ciągu dnia jeszcze są jakieś ale sporadycznie.

@kasiaczek89pl. mnie też zgaga dziś dokucza ale w sumie Rennie pomaga więc ciumkam i kwas mi się nie cofa tak jak wcześniej mimo że jem w sumie normalnie np. mohe ukochane pomidorki.

Ja biorę tylko jak już mega meczy. Pare dni był spokój , nawet w sobotę mimo sosu czosnkowego w dość dużej ilości [emoji33] i ogólnie normalnego jedzenia ...

Ja też już mam skurcze. Jednego dnia przeszłam ledwo kilometr z mężem i serio myślałam ,że rodzę. Zanim doszła. Do auta trochę czasu minęło [emoji16]

A ja już po prysznicu , prasowaniu , sprzątnięciu kuchni i usmażyłam słodkie grzybki na śniadanie , bo nie ma co jeść. Do tego jakaś lekkie capuchino i biorę się dalej za pracę. Mąż śpi nie chce go budzić , bo należy mu się wypoczynek , tym bardziej ,że nigdzie nie wyjeżdżamy. Więc robimy sobie wakacje w domku ;)))

hej dziewczyny, polecicie jakies blogi parentingowe?
zaczynam intensywne doksztalcanie i kompletowanie rzeczy dla malego (moj termin to 01.09, planowana cesarka okolo 27.08)
Dziekuje!

reklama
A to skończona Matka Boża karmiącą. Wczoraj miałam taki dzien ,że się ruszyłam i w końcu dokończyłam :)
IMG_20180715_193605_451.jpg

Załączniki

• IMG_20180715_193605_451.jpg
    IMG_20180715_193605_451.jpg
    56,9 KB · Wyświetleń: 256
Do góry