RooibosGirl
Fanka BB :)
Uwielbiam to imię! Jest śliczne od lat planowałam tak nazwać córeczkę. Życzę Wam kolejnej córeczki Mieszkanie jest mikro, ledwie 30 metrów. Bardzo dużo rzeczy przenieśliśmy do drugiego pokoju, tutaj będzie łóżeczko małej. Wszystko pomalowaliśmy na biało, żeby pokoik był ładny ale do małej tak naprawdę należy komoda i przeszklony kredensik, a nasze rzeczy ukrywają się w dużej szafie z lustrem... W rogu duze biurko z moimi szpargałami i komputerem... Wózek teraz chwilę jest w domu, ale potem najpierw wywieziemy go do moich rodziców a później chyba cały czas będziemy trzymać go w samochodzie, bo w bloku nie ma wozkowni, na klatce nie wolno, a w mieszkaniu się nie zmieści... Ciasno mamy, mam nadzieję że uda nam się przeprowadzić do większego lokum, bo tutaj będzie ciężko z dzieckiem, które już zacznie normalnie chodzić i będzie trzeba zorganizować mu porządny kącik do zabawy...RooibosGirl duże macie mieszkanko? Bo patrzę że sporo miejsca dla Blanki się szykuje ostatnio myślałam o was i stwierdzilam że jeśli będę miała druga Córeczkę to nazwę ją Blanka. Chociaż stary uparcie Stasia
KINDERBUENOO88 co oprócz tokso powtarzasz?