Aniabrz
Fanka BB :)
Aaaa to jeszcze czas musze pamietac na kolejnej wizycie dziekuje!!34/36 tc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaaa to jeszcze czas musze pamietac na kolejnej wizycie dziekuje!!34/36 tc
Tak jak Goj pisała 34/36 t.c. i musi być i z pochwy i z odbytu.Kiedy powinno sie zeobic wymaz z pochwy??
Czytajac Twojego posta przypomnialo mi sie ze miala na wczorajszej wizycie wypisac mi skierowanie i ona i ja zapomnialam...
Ja miałam tylko z pochwy pobierany jak cytoligia na wizycie u lekarza.A ten wymaz to zrobi ginekolog podczas wizyty czy gdzie i co i jak? To tylko z pochwy? Bo gdzieś mi zaświtało że z odbytu też.
To błąd lekarza. Ten paciorkowiec lubi wędrować od dziurki do dziurki, dlatego obie muszą być czyste.Ja miałam tylko z pochwy pobierany jak cytoligia na wizycie u lekarza.
Ja serio nie pamiętam żeby mi pobierali z obu dziur! ale nie mówię że tak nie jest może wymazałam traumatyczne przeżycie dotykania przez kogoś mojego odbytu z pamięci...Tak jak Goj pisała 34/36 t.c. i musi być i z pochwy i z odbytu.
Gbs to i z pochwy i z odbytu, przynajmniej tak moja lekarka robi, na szczescie robi u siebie bo wczesniej to do szpitala kierowała a tak to zalatwie za jednym zamachem.
Jak DNA??? Też się zastanawiam... a kuźwa wara mi od d...ska!!Teraz głupie pytań ever. Jak z odbytu? W sensie tez o tym czytałam ale fizycznie w sensie? Patyczkiem do tyłeczka ?
Jak mi nospa nie pomagala to w pierwszym trymestrze dostalam buscopan od mojej lekarki.Chyba taki dzień dziś. Mnie skurcze łapią teraz jakoś często 2x na godzinę od 2h. No i takie miesiączkowe. Ale też zjadłam tę fasolkę i to chyba był błąd. Mówicie że Buscopan w ciąży można? Bo se chyba walne draga zaraz....