RooibosGirl
Fanka BB :)
No wychodzi na to że nigdy nie miałam toxoRooibosGirl igg i igm ujemne? Czyli że nigdy nie miałaś toxo? Ja powtarzałam drugi raz na sam koniec maja, ale zastanawiam się czy nie zrobić może jeszcze raz na wszelki wypadek
My też jesteśmy zdecydowani na adamex vicco lub barletta. Oglądaliśmy w sklepie bo zastanawialiśmy się jeszcze nad bebetto, ale adamex wizualnie jest bardzo podobny a jednocześnie duzo lżejszy i bardziej poręczny
Nie miałam dawno problemów to zaczęłam wymyślać że może mam toxo, albo jakieś syfy. Ale w sumie skad jak od lutego to miałam tylko dwa małe seksy z mężem
Hmm... W sumie jak raz byłam u innej ginekolog to mówiłam o tym spinaniu się brzucha i dala mi na wszelki wypadek receptę na luteine. Położna mówiła tylko o nospie. Ratuj się jakoś Chloe, u Ciebie nie wygląda to zbyt ciekawie może tylko niepotrzebnie się męczysz i stresujesz a można łatwo sobie pomóc w takiej sytuacji.Polozylam sie i zasnelam. Teraz wyslalam meza po owoce. Mi sie w zasadzie spina co godzine, albo jak sie tylko rusze dalej niz do toalety. I mnie boli tak, ze ciezko krok zrobic i zaczynam dyszec. Zaraz lykne dodatkowy magnez. Jakby dalej twardnial i bolal to mam scopolan w czopkach- bede sie ratowac. Lekarka tez mi mowila, ze luteina dopochwowa dziala rowniez rozluzniajaco. Moze przestane byc bohaterka i zaczne ja brac. Powiedziala zeby pobrac tydzien i zobaczyc czy bedzie roznica.