U
użytkownik 180176
Gość
70 latka w ciąży ? Hahahahha dobreU mnie niby lepsza nocka, ale synek budził się i kręcił co 2 godz.. A że mąż wrócił późną z pracy to ja ogarniałam. Śmiałam się rano że wprawiam się do wstawania to małej.. tylko czemu 2 mięs przed czasem?
Mi czasem ustępują, a czasem sama podchodzę do kasy i pytam czy mogę w ciąży skorzystać z takiego przywileju? W przychodni i aptece to obowiązkowo. I nie przejmuje się 70latka którą twierdzi że też jest w ciąży.. pogratulowalam jej i tyle.
Ja w tej ciąży przelaczylam się od początku na tryb oszczędny.. może to kwestia tego że u mnie ciąża to niemal cud i dotrzymania jej jest moim priorytetem. Stąd zrezygnowaliśmy z wakacji, z remontu itp.. nadrobimy następnym razem..A dzidzia w brzuchu mam tu i teraz.
Stąd naprawdę podziwiam was że na wakacje jezdzicie, Woodstock to już wielkie Wow.. dzięki forum poznaje też inne podejście i że inni robię inaczej.
Czasem czuje się jak ufoludek. Ale każdy jest inny i ma do tego prawo. Ja też.
Surówka do ryby ja uwielbiam z kwaszonej kapusty albo kapusty porostu, ewentualnie kwaszony ogorek/ konserwowy