kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Cudowna
Inne pomieszczenia mam w drewnie. Ona ma być docelowo raczej do salonu wiec myśle ze będzie pasować
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudowna
Hej Wczoraj usnęłam ok 1 i serio pierwszy raz odczułam co to znaczy, że nie mogę usnąć przez kopniaki. Czułam ból i stwardnienie brzucha. To nie było jakieś takie bardzo bolesne, bardziej znośne, ale wzięłam no-spe.
Dużo do nadrobienia. Biorę się za układanie ubranek w szufladzie. Z mężem wczoraj rozmawialiśmy do późna. Dużo sobie wyjaśniliśmy . W sobotę odwiedzamy w W-wie koleżankę położną i wymęczę ją na każdy możliwy sposób. )))
Wiecie chłopowi to trzeba mówić wprost co leży na sercu, a przed dwa dni żyłam tylko tym, że sam powinien się domyśleć. Wiem, że kocha małą i jak to facet inaczej to przeżywa, ale brakowało mi tych momentów , że trzyma mi rękę nna brzuchu , że patrzy jak się rusza . No i w końcu mu powiedziałam i nie miał świadomości, że jest to dla mnie tak ważne. Trafiło mu się wczoraj, że poczuł namacalnie jej stópkę , bo mocno ją wyciągnęła, tak że oboje byli w bezpośrednim kontakcie <3
Wzruszył się pierwszy raz, ale wymagało to chwili i cierpliwości.
Takie tam wypociny z rana, ale warto rozmawiać. Nie skazujmy facetów na to, żeby się domyślali.
Ja mam łazienkę zielono żółta bo płytki były po 10 zł / metr [emoji23][emoji23] i tak mi się podobały. A w tej ciąży nie mogę na nie patrzeć ale nie wezme się za remont bo mąż nie ma kiedy a nikt mi lepiej nie zrobi. Zreszta te płytki co mi się teraz podobają to kosztują 10 razy więcej niż tamte wiec czekam aż mi przejdzie [emoji23]. I masz racje z jedynkami nie ma co szaleć chyba ze jakieś mega malutkie dziecko.
Mi się mega podoba coś w tym stylu. Taka mozaika na podłogę a ściany tez w ten deseń
Zobacz załącznik 876540
U nas dokładnie było to samo. Zero rozmów.Nie domyśla się. Mi czasem ciężko rozmawiać. Mam jakoś blokadę i myśle co on k.. debil czy co ze się nie domyśli. Po czym myśle: facet. Nie domyśli się. I muszę się przełamać i rozmawiać. Teraz tez zbieram się do rozmowy na temat porodu , jego wolnego itd ale wiem ze jak przy każdej takiej rozmowie się zdenerwuje nawet bez powodu. Żałuje ze moi rodzice nie rozmawiali i mnie tego nie nauczyli. Teraz poważne rozmowy to dla mnie tragedia .. zazwyczaj zaczynaja lub kończą kłótnia. Albo cisza. Siądę i nie mogę powiedzieć o co mi chodzi.
Hej Wczoraj usnęłam ok 1 i serio pierwszy raz odczułam co to znaczy, że nie mogę usnąć przez kopniaki. Czułam ból i stwardnienie brzucha. To nie było jakieś takie bardzo bolesne, bardziej znośne, ale wzięłam no-spe.
Dużo do nadrobienia. Biorę się za układanie ubranek w szufladzie. Z mężem wczoraj rozmawialiśmy do późna. Dużo sobie wyjaśniliśmy . W sobotę odwiedzamy w W-wie koleżankę położną i wymęczę ją na każdy możliwy sposób. )))
Wiecie chłopowi to trzeba mówić wprost co leży na sercu, a przed dwa dni żyłam tylko tym, że sam powinien się domyśleć. Wiem, że kocha małą i jak to facet inaczej to przeżywa, ale brakowało mi tych momentów , że trzyma mi rękę nna brzuchu , że patrzy jak się rusza . No i w końcu mu powiedziałam i nie miał świadomości, że jest to dla mnie tak ważne. Trafiło mu się wczoraj, że poczuł namacalnie jej stópkę , bo mocno ją wyciągnęła, tak że oboje byli w bezpośrednim kontakcie <3
Takie tam wypociny z rana, ale warto rozmawiać. Nie skazujmy facetów na to, żeby się domyślali.
Z kremem na brodawki czekam na zamówienie z apteki@RooibosGirl profeska
Ja to mam narazie kosmetyczkę kupioną (bo nie miałam jej), żel antybakteryjny, krem na brodawki i to co pokazywałam czyli gacie i podpaski.
Wy już szykujecie to i ja zacznę choć uważam że jeszcze tyyyyle czasu mam.
Ale pewien postęp jest albowiem zamówiłam sobie dziś dwie koszule do szpitala.
Jak przyślą to pokaże.
Tez boskie. Bardzo fajne połączenie kolorów a podłoga bajeczna. Ja chciałam taka drewniano kremowa żeby mi pasowała do reszty dołu a wyszło jak zawsze. Teraz mi to obojętne prędzej zmienię adres niż łazienkę. Aktualnie mam takie widoki Zobacz załącznik 876541Zobacz załącznik 876542
Święta prawda nie ma czekać aż facet się domyśli bo może to nigdy nie nastąpićHej Wczoraj usnęłam ok 1 i serio pierwszy raz odczułam co to znaczy, że nie mogę usnąć przez kopniaki. Czułam ból i stwardnienie brzucha. To nie było jakieś takie bardzo bolesne, bardziej znośne, ale wzięłam no-spe.