reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ale fajny patentFacetom też odbija w ciąży. Wybacz mu :)Z nowego bym nie prala, ale wywietrzyla na dworze.A weźcie z tym tyciem. Na mnie XS wisiało przed ciaza, a teraz wyglądam jak wieloryb. 15 kg do przodu, katastrofa!

A taki prezent dostałam od położnych w przychodni [emoji14] 180 sztuk :o Zobacz załącznik 876490

Pieluszki ? Fajnie. Podobno na pierwszy mc trzeba liczyć około 300 zgadzacie się z tym ? Bo ja pamietam tylko ze dużo dużo dużo poszło.

Ale fajny patentFacetom też odbija w ciąży. Wybacz mu :)Z nowego bym nie prala, ale wywietrzyla na dworze.A weźcie z tym tyciem. Na mnie XS wisiało przed ciaza, a teraz wyglądam jak wieloryb. 15 kg do przodu, katastrofa!

A taki prezent dostałam od położnych w przychodni [emoji14] 180 sztuk :o Zobacz załącznik 876490
Ale ci zazdro tych pieluch ja też chcę!!! Kurde skąd maja tyle i dlaczego akurat ty dostałaś a nie ktoś inny??? Też jesteś pielęgniarka jak seremida?? Haha

A co do dodatkowych kilogramów to jest jedyne na co mam wywalone. I to tak serio, nawet dodałam zdjęcie siebie na plazy z grubymi udami z cellulitem poprostu żartobliwie nazwałam je ,, morświn " [emoji14] ale ten cały instagramowy kult piękna działa na mnie jak płachta na byka. Oczywiście dbam o siebie( nawet jutro idę do kosmetyczki) ale nigdy nie stawiałam wyglądu jako wyznacznika wartości swojej czy też innej osoby
Oj tam. Od razu kult piękna ;) ja po prostu juz jestem ciut zmęczona tym nowym ciężarem... Żal mi moich nóg, zawsze miałam kompleksy na punkcie ud, a dzisiaj zmierzyłam i mam chyba 10 cm więcej w obwodzie uda, co za koszmar. Przybieram dokładnie w tych miejscach, na punkcie których zawsze miałam kompleksy.

Powiem Ci że też byłabym przerażona brzoskwiniowymi płytkami. Ci którzy mieszkali tam przed Tobą mieli specyficzny gust :)

A weźcie nic nie mówcie, ja jeszcze na początku stycznia nosiłam rozmiary XS-S, a teraz chyba w tamte spodnie może zmieszczę ramię :D niech mnie ktoś dobije. Ale nic to, ważne że Blanka ładnie rośnie.
Babka starsza to pewnie i bez gustu i po kosztach. Szczególnie patrząc na kolorystykę reszty pomieszczeń.
Np. wąski ciemny holl. Ja chcę go na biało ona miała tak brąz i żółty...

Załączniki

• part000001_8.jpg
    part000001_8.jpg
    84,6 KB · Wyświetleń: 86
  • part000001_6.jpg
    part000001_6.jpg
    108,9 KB · Wyświetleń: 85
A to ja tez na to mam kupiony. Jak mnie kolka weźmie nerkowa. Ale wypróbowałam i na skurczaki jak ja to mówię , tez pomaga
Mi dala lekarka na bole brzucha w ciazy, bo jak pisalam nospa nie dziala na mnie. Najlepszy jest odpoczynek i lezenie. I jakos leci. Na szczescie moge sobie pozwolic na leżing i relaks, bo jestem na zwolnieniu, nie mam w domu nieletnich ;), a moj facet duzo robi w domu: zakupy, pierze, jak trzeba to ugotuje i posprzata (no nie tak dobrze jak ja, ale cwiczy ;)).

Babka starsza to pewnie i bez gustu i po kosztach. Szczególnie patrząc na kolorystykę reszty pomieszczeń.
Np. wąski ciemny holl. Ja chcę go na biało ona miała tak brąz i żółty...
Jak będzie biało to będzie ładnie :) lubię biel na ścianach i jasne podłogi. Wtedy zmieniasz tylko dodatki i automatycznie zmienia się cały charakter pomieszczenia. Tylko czy biale ściany przetrwają przy bandzie małych chłopców? ;)

reklama
Wiesz Adell Bardzo podobnie jak u mojej koleżanki wiec tez jej nie mówiłam żeby się zastanowiła czy coś. Bo tu się nie ma co zastanawiać ... to trzeba wiać póki czas.
No mi to zajęło trochę czasu bo byliśmy razem 5 lat ale naprawdę całe szczęście że się opamietałam w porę . Dzięki mojemu S. wiem jak to jest mieć partnera który zawsze wesprze , który potrafi zadbać o kobietę, daje poczucie bezpieczeństwa . I nie pije, z własnego wyboru, a mi się to bardzo podoba . Przed ciążą namówiłam go raz na miesiąc na whisky i tyle :)

Do góry