reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
A co do dodatkowych kilogramów to jest jedyne na co mam wywalone. I to tak serio, nawet dodałam zdjęcie siebie na plazy z grubymi udami z cellulitem poprostu żartobliwie nazwałam je ,, morświn " :p ale ten cały instagramowy kult piękna działa na mnie jak płachta na byka. Oczywiście dbam o siebie( nawet jutro idę do kosmetyczki) ale nigdy nie stawiałam wyglądu jako wyznacznika wartości swojej czy też innej osoby
Dobre podejście :)
Ja też staram się nie przejmować ale no niestety nie czuje się atrakcyjnie z tymi kilogramami . Pomimo tego że mój S. twierdzi, że wyglądam bardzo ładnie i jemu wszystko się we mnie podoba to mi i tak jakoś nie pasuje .

Załączniki

• przedpokój-e1505389971409.jpg
    przedpokój-e1505389971409.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 91
  • biały-przedpokój-w-bloku.jpg
    biały-przedpokój-w-bloku.jpg
    55,3 KB · Wyświetleń: 95
  • Sentimenti_Eklektyczne mieszkanie blogerki_fot.Joanna Lewicka (16).jpg
    Sentimenti_Eklektyczne mieszkanie blogerki_fot.Joanna Lewicka (16).jpg
    194 KB · Wyświetleń: 85
Mi dala lekarka na bole brzucha w ciazy, bo jak pisalam nospa nie dziala na mnie. Najlepszy jest odpoczynek i lezenie. I jakos leci. Na szczescie moge sobie pozwolic na leżing i relaks, bo jestem na zwolnieniu, nie mam w domu nieletnich ;), a moj facet duzo robi w domu: zakupy, pierze, jak trzeba to ugotuje i posprzata (no nie tak dobrze jak ja, ale cwiczy ;)).

Ja w sumie tez mogłabym większość leżeć nawet bardzo dużo ale jakoś czuje ze to tez nie jest ok. Jak się trochę poruszam to mi lepiej ale jak przesadzę to potem jak stara babka... zreszta boje się zakrzepów wiec staram się ruszać.

Ja w sumie tez mogłabym większość leżeć nawet bardzo dużo ale jakoś czuje ze to tez nie jest ok. Jak się trochę poruszam to mi lepiej ale jak przesadzę to potem jak stara babka... zreszta boje się zakrzepów wiec staram się ruszać.
Ja to se mogę. Ruszam się jak ćpun naćpany. W domu obijam o ściany. Na dworze bujam jak pijak idąc z rozwalonymi na boki kopytami

reklama
Do góry