Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę nad kilkoma rozwiązaniami.Jak będzie biało to będzie ładnie lubię biel na ścianach i jasne podłogi. Wtedy zmieniasz tylko dodatki i automatycznie zmienia się cały charakter pomieszczenia. Tylko czy biale ściany przetrwają przy bandzie małych chłopców?
Dobrze że wyciągnęłaś jedno na wierzch bo już myślałam, że to cały karton czekolady MilkaAle fajny patentFacetom też odbija w ciąży. Wybacz mu Z nowego bym nie prala, ale wywietrzyla na dworze.A weźcie z tym tyciem. Na mnie XS wisiało przed ciaza, a teraz wyglądam jak wieloryb. 15 kg do przodu, katastrofa!
A taki prezent dostałam od położnych w przychodni [emoji14] 180 sztuk Zobacz załącznik 876490
Ja też tak myślałamDobrze że wyciągnęłaś jedno na wierzch bo już myślałam, że to cały karton czekolady Milka
Nie rób sobie tego. W takim małym korytarzyku żadnej czerniAlbo do połowy kredową czarną...
No z 10 na dobę, to tak by wychodziło. Werka waliła kleksa przy każdym karmieniu, a karmien na początku jest od ch...a [emoji14]
Głodnemu chleb na myśli
Oj tam. Od razu kult piękna ja po prostu juz jestem ciut zmęczona tym nowym ciężarem... Żal mi moich nóg, zawsze miałam kompleksy na punkcie ud, a dzisiaj zmierzyłam i mam chyba 10 cm więcej w obwodzie uda, co za koszmar. Przybieram dokładnie w tych miejscach, na punkcie których zawsze miałam kompleksy.
Nieeee, no o co Ty nas podejrzewaszGłodnemu chleb na myśli