reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Mnie dołuje myśl o przeprowadzce. To trochę jak z ciążą. Niby fajnie a są obawy. Generalnie źle znoszę zmiany. Długo się aklimatyzuję... więc jestem zdenerwowana. Najgorsze, że mieszkanie to w którym tyle się działo zniknie z mojego życiorysu na zawsze i mi żal...

Może na nowym Będzie lepiej ... przynajmniej nie będziesz musiała znosić matki

reklama
Hej dziewczyny i byłam w szpitalu poszłam na urologie tam zbadało mnie dwóch lekarzy, i niestety nie mogli mi pomóc bo na ten mój zastój w nerce musieliby zrobić mi dren prosto w nerkę.. wbić się z prawego boku i musiałabym chodzić z tym drenem aż do porodu, a to grozi jakimś zakażeniem i innymi dolegliwościami.. muszę z tym bólem nerek i brzucha do końca ciąży leżeć i brać leki przeciwbólowe .. wysłali mnie też na badania na oddział ginekologii tam zrobili kolejne badania.. z dzieckiem wszystko ok ..1600 waży a w zeszłym tygodniu 1200 hmm co USG to inna waga..

Hej dziewczyny i byłam w szpitalu poszłam na urologie tam zbadało mnie dwóch lekarzy, i niestety nie mogli mi pomóc bo na ten mój zastój w nerce musieliby zrobić mi dren prosto w nerkę.. wbić się z prawego boku i musiałabym chodzić z tym drenem aż do porodu, a to grozi jakimś zakażeniem i innymi dolegliwościami.. muszę z tym bólem nerek i brzucha do końca ciąży leżeć i brać leki przeciwbólowe .. wysłali mnie też na badania na oddział ginekologii tam zrobili kolejne badania.. z dzieckiem wszystko ok ..1600 waży a w zeszłym tygodniu 1200 hmm co USG to inna waga..
Dobrze ze to juz blizej porodu niz dalej...

Albo tak Ci urósł :) szkoda, że Ci nie pomogą ale na szczęście już niedługo. Zleci szybko

reklama
Do góry