reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja właśnie wstaje. Nie śpię od godziny i usnęłam ok 1. W nocy jakiś robal mi wpadł do oka i musiałam wyciągać [emoji31][emoji12]
Wczoraj cały dzień rysowałam prezent koleżance. Może dziś uda mi się skończyć. Nawet mój mąż wziął się za szkicowanie .

Idę się zaraz myć i myślę o obiadku. Mam ser biały i szpinak... Może powstaną z tej mieszanki pierogi ;) Wczoraj ugotowałam zupę warzywna. Oczywiście mojemu nie wpadła w gust. Wkurzyłam się sama na siebie , bo oczywiście wszystkie gorzkie żale z kiedyś odnośnie mojego gotowania mi się przypomniały [emoji14] i tak sobie płakałam w nocy :p. Nie mówiłam mu o co chodzi , bo chłop nie zrozumie hormonów i tego ,że nie mam na to wpływu. A od rana męczą mnie inne żale [emoji14] Człowiek tego nie chce , a we lbie siedzi. Chyba się dziś wykoncze [emoji14]

Witam wyspana dzieci jeszcze śpią oj będzie ciężko od września ich znowu przyzwyczaić, także widzę wszystkie mini kosmetyki to ja też jutro będę w rosmann i kupię...... Dziś mam dzień sprzątania, gotowania i pieczenia wczoraj nic nie robiłam bo byłam u mamy, robię te ciasto ciekawe czy mi wyjdzie wyślę wam fotke...... Idę robić ławkę bo córką która mi rano podaję ja do łóżka jeszcze śpi hihi

Silna.. żeby tak ławkę.. do łóżka hihihi:D
Domyślam się że o kawkę chodziło.. hihi ale chwilę musiałam pomyśleć..

Dzien dobry! Mnie chyba dopadla znowu bezsennosc. Nie spie od 5 i mimo prob ponownego zasniecia w ogole mi sie to nie udaje, a wczoraj zasnelam o 1 w nocy. Ja mojego organizmu nie rozumiem. Czasami mam taka akcje jek dzisiaj przez tydzien, a potem spie do 9 lub dluzej przez kilka dni.

Ja mam podobnie.. czasem tylko bym spala mimo że wcześnie chodzę spać, a czasem odwrotnie.. mimo że późno i Tak rano wstaje. Organizm sam się reguluje

Ja właśnie wstaje. Nie śpię od godziny i usnęłam ok 1. W nocy jakiś robal mi wpadł do oka i musiałam wyciągać [emoji31][emoji12]
Wczoraj cały dzień rysowałam prezent koleżance. Może dziś uda mi się skończyć. Nawet mój mąż wziął się za szkicowanie .

Idę się zaraz myć i myślę o obiadku. Mam ser biały i szpinak... Może powstaną z tej mieszanki pierogi ;) Wczoraj ugotowałam zupę warzywna. Oczywiście mojemu nie wpadła w gust. Wkurzyłam się sama na siebie , bo oczywiście wszystkie gorzkie żale z kiedyś odnośnie mojego gotowania mi się przypomniały [emoji14] i tak sobie płakałam w nocy :p. Nie mówiłam mu o co chodzi , bo chłop nie zrozumie hormonów i tego ,że nie mam na to wpływu. A od rana męczą mnie inne żale [emoji14] Człowiek tego nie chce , a we lbie siedzi. Chyba się dziś wykoncze [emoji14]
Hormony dają się we znaki :) Ja też ostatnio płakałam sobie bez powodu i też nawet nie chciało mi się gadać kiedy zapytał dlaczego płacze :p no to jest najgorsze, że wiesz że nie ma co się tym wszystkim przejmować, a to i tak siedzi w głowie .

Jak później będę miała chwilę to wrzucę co brałam przy synku..
Aga którym szpitalu chcesz rodzić? Patrzyłaś tam ba stronie?
I jeszcze pytanie, w którym Lidlu byłaś? Na Bemowie? Chce podjechać dzisiaj ale chyba na kopalnianą..

Wogole mam do was pytanie o staniki.. zawsze kupowałam 70c, przy synku 70e/f ale teraz nie mogę sobie dobrać. I zmierzyła że pod biustem nam więcej.. ok 80, czy zwiekszalyscie obwód w ciąży? Bo ja chce takie od razu do karmienia, a jak brzuch zniknie to chyba i obwód się zmniejszy? Zglupialam...

U mnie dzisiaj leje i trochę chłodniej i całe szczęście ;) ogród trochę odżyje bo ogórki aż przywiędły, a i mi bardziej odpowiadają takie dni :) wczoraj wieczorem stopy miałam już takie opuchnięte od tego gorąca.

reklama
Jak później będę miała chwilę to wrzucę co brałam przy synku..
Aga którym szpitalu chcesz rodzić? Patrzyłaś tam ba stronie?
I jeszcze pytanie, w którym Lidlu byłaś? Na Bemowie? Chce podjechać dzisiaj ale chyba na kopalnianą..

Wogole mam do was pytanie o staniki.. zawsze kupowałam 70c, przy synku 70e/f ale teraz nie mogę sobie dobrać. I zmierzyła że pod biustem nam więcej.. ok 80, czy zwiekszalyscie obwód w ciąży? Bo ja chce takie od razu do karmienia, a jak brzuch zniknie to chyba i obwód się zmniejszy? Zglupialam...

Ja byłam na Modlinskiej w lidlu

Do góry