reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Mnie tak mój gin zdenerwował koło 22 tc bo młody mu zwyczajnie uciekał... ;)
A teraz właśnie mnie kopie aż woda w wannie faluje...

Ja ostatnio w wannie tak się zaaogladalam na instagramie na jakieś filmiki ze jak mnie kopnął to tak się wystraszyłam ze telefon mi wypadł ( dzięki Bogu za ciążowe duże cycki :) ) z tego wszystkiego zapomniałam, że mam tam w brzuchu żywa istotę :)

Bo wciąż niby kumam, że przecież ciaza to żywe dziecko i ono jest realne ale nie zawsze to do mnie dociera :p

reklama
A tak przy okazji to kolejny raz słyszałam kiepska opinie o mojej pierwszej gin pod której opieka byłam do 4 mca i cieszę się ze nie będę musiała jej gęby oglądać przy porodzie

Ja ostatnio w wannie tak się zaaogladalam na instagramie na jakieś filmiki ze jak mnie kopnął to tak się wystraszyłam ze telefon mi wypadł ( dzięki Bogu za ciążowe duże cycki :) ) z tego wszystkiego zapomniałam, że mam tam w brzuchu żywa istotę :)

Bo wciąż niby kumam, że przecież ciaza to żywe dziecko i ono jest realne ale nie zawsze to do mnie dociera :p

Byłby Telefon do suszenia ... :) ja dziś miałam znów durny sen a jak się obudziłam to jakoś tak chwila zamuly co ja mam taki brzuch wydety... dopiero dostałam kopa i zaczailam:) ale to pewnie przez ten sen

A ja u mamy delektuje się kawka i relaksuje, uszyla mi literki dla małego foto, później was Doczytam buziaki

Załączniki

• DSC_2105.JPG
    DSC_2105.JPG
    1 MB · Wyświetleń: 91
Bo wciąż niby kumam, że przecież ciąża to żywe dziecko i ono jest realne ale nie zawsze to do mnie dociera :p
Mam tak samo.
Niby kopie, niby ciuszki, wyprawka ale tak właściwie to taka jedna wielka niewiadoma.
W szpitalu wyjmą i nagle bach! Nieznajomy/nieznajoma z brzucha ma własną twarzyczke :huh::blink:

Wróciłam z Lidla. Jakbym pojechała godzinkę później to chyba zastałabym puste kosze. Peeeełno brzuchatek. A ubranka ładne :) Chciałam wziąć rozmiar 62, ale jak otworzyłam i zaczęłam oglądać to stwierdziłam, że Blanka na pewno nie urodzi się tak duża, więc brałam tylko 50/56. I w końcu nie wzięłam skarpetek. Tylko na bodziaki z długim rękawem się nie załapałam, były już tylko większe.

Noga zaraz chyba odpadnie... jak już wyszłam z Lidla to poczułam, że wychodzenie z domu było jednak średnim pomysłem. Do końca dnia nic nie robię.
Zobacz załącznik 875322

Zobacz załącznik 875323

A tu porównałam sobie pajaca 56 ze Smyka i pajaca 50/56 z Lidla. Ten z Lidla "ciut" dłuższy nie uważacie? ;)
Zobacz załącznik 875321
Piękne takie wszystko różowe hihi

Dzisiejsza noc w ogóle była ciężka. Niby człowiek spał , ale jak się obudził to jak by nie spał [emoji6]

A ja postanowiłam w tym tygodniu bardzo się pilnować i ograniczyć słodkie... Zeszły tydzień byłam tak zerta... Tu jakieś czipsy , tu mufinki...

Ale dziś wracam na dobrą drogę i szykuje zupke warzywna :)
A ja robię te ciasto z porzeczka i beza myślę o nim codziennie właśnie dziś u mamy nazbierałam porzeczek o jutro działam

reklama
Do góry