kasiaczek89pl
Fanka BB :)
RooibosGirl śliczne ubranka fakt, różnica '' delikatna" co do wielkości.
Wiesz co? Ketony mogą być w moczu jak organizm jest trochę głodny. Ale to się zmienia z dnia na dzień. Z cukrzycą mamy takie paski do sprawdzania czy są Ketony czy nie.
KINDERBUENOO88 fakt, to strasznie stresujące. Zwłaszcza że chyba ciężko tak intuicyjnie wyczuć kiedy jest za mało a kiedy jest za będzie gwałtownie. Ja to się bardzo boję że coś się będzie działo a ja nie zareaguje
Właśnie dokładnie to samo miałam pisać na temat tych ketonów. Nie bój się od tego mamy instynkt , poza tym nie jesteśmy z tych ,matek’ co mówią ze co ma być to będzie i olewaja wszystko bo nas by tu nie było ... ja raz byłam na IP bo się bardzo kręcił dwa dni prawie bez przerwy , pani doktor popatrzyła dziwnie na mnie i mówi ze dziecko to tez człowiek i ma swoje akcje. Ale mówi ze dla spokojności popatrzy co i jak na usg. A tu w ośrodku położna mówi ze jakbym nie czuła ruchów to mogę podjechać sprawdzi tętno i najwyżej będziemy myśleć co dalej. Ogólnie fajna sprawa, jest od pon do piątku na terenie ośrodka albo w okolicy i można podjechać albo zadzwonić i się doradzić...