reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Wytrzymam.
Będę poprostu kupować teraz 74 :laugh2:
Na wiosnę już. Hihihi.;-) ;)

56 i 62 mam skompletowane.
Szkoda żeby nakupować i nie założyć potem bo za dużo będzie.
Troszkę na 68 też mam.
Liczę też się z tym że jak moja mama i teściowa zaczną kupować to szuflade jedną muszę szykować :sorry:
Więc jak już na coś patrzę to na.rozm 74-80 czyli wiosna lato

Cwana bestia. Nie kupuje ale jednak kupuje i to z czystym sumieniem;)

Ja bym chętnie w weekend przed świętem 15.08 urodziła. W soboty mój lekarz na oddziale. Chłop wolne by se zrobił bo i tak święto w tygodniu Do szkoły dość czasu żeby jakoś zacząć funkcjonować. No i mamy rocznice bycia razem ;) to na prezent ;)
Ja to bym chciała trafić na mojego lekarza albo na rezydentkę u nas, bo są to najmilsi i najbardziej empatyczni lekarze jakich znam i każde dziecko traktują jak swoje :) reszta to starsi lekarze, którzy jeszcze starszych metod używają [emoji15] no i mają przyjąć dwóch nowych, których wcale nie znam i z nimi nie pracowałam, więc trochę się ich boję [emoji23]

No to dopiero lekarz fajny.
Albo dziecko w brzuchu omdlewa albo się dusi.
Rany boskie :no2: przecież to od samego stwierdzenia można palpitacji dostać.
Mój gin nigdy nie.wyskoczył z czymś takim.
Pyta się tylko czy ruchy czuje ale jak.trzeci raz w ciąży jestem tak jeszcze nie miałam zalecanych obserwacji ruchów.

A data faktycznie fajna.
Ja mam termin 15-19 września to może się załapie :-D

Też uważam że lekarz idiota.. Takie głupoty tłumaczyć matce. W głowie się nie mieści..

Martabunia gratulacje postanowienia. Ja też w tamtym tygodniu jagodzianki teściowej i mąż jakoś bombonierka do barku włożył. I nie oparłam się..

Idę się kąpać bo miałam ok 12 odstawić młodego teściowej żeby jeszcze do centrum przy okazji wizyty podjechać..

Goj niepokoimy się o Ciebie.. wszystko ok?

No to dopiero lekarz fajny.
Albo dziecko w brzuchu omdlewa albo się dusi.
Rany boskie :no2: przecież to od samego stwierdzenia można palpitacji dostać.
Mój gin nigdy nie.wyskoczył z czymś takim.
Pyta się tylko czy ruchy czuje ale jak.trzeci raz w ciąży jestem tak jeszcze nie miałam zalecanych obserwacji ruchów.

A data faktycznie fajna.
Ja mam termin 15-19 września to może się załapie :-D

No ja tez trzecia i nikt mi nie kazał. A no teściowa w tv śniadaniowej słyszała ze trzeba. Ale może lepiej ze mówi coś takiego ... chociaż czy ja wiem. Mniej doświadczona dziewczyna może mieć przez to stresa ... ale z drugiej strony może komuś pomoże gdy faktycznie byłaby taka sytuacja. Mi np jeden tłumaczył jakiś mechanizm alarmowy płodu który wydać na usg przy przepływach jakiś chyba ... już nie pamietam za dobrze ... w każdym razie powiedział ze z tego wynika ze moje dziecko jest zrelaksowane i zadowolone i ze dobrze mu w brzuszku bo nie wysyła sygnałów alarmowych.

Ja to bym chciała trafić na mojego lekarza albo na rezydentkę u nas, bo są to najmilsi i najbardziej empatyczni lekarze jakich znam i każde dziecko traktują jak swoje :) reszta to starsi lekarze, którzy jeszcze starszych metod używają [emoji15] no i mają przyjąć dwóch nowych, których wcale nie znam i z nimi nie pracowałam, więc trochę się ich boję [emoji23]

Ja nie znam raczej lekarzy którzy pracują na tamtym oddziale ... wiec wole swojego przynajmniej w miarę wiem co i jak. W sumie ostatnio byłam tam na IP to jeden taki ze jakbym miała z nim rodzic to bym zwiała stamtąd , drugi może dokładny ale mega zabiegany i małomówny. Jakaś pani doktor co wiecznie wyglada jakby za karę tam była :) ale swoje obowiązki wykonuje ok. Więcej nie kojarzę bo się pozmieniali przez te 9 lat

Też uważam że lekarz idiota.. Takie głupoty tłumaczyć matce. W głowie się nie mieści..

Martabunia gratulacje postanowienia. Ja też w tamtym tygodniu jagodzianki teściowej i mąż jakoś bombonierka do barku włożył. I nie oparłam się..

Idę się kąpać bo miałam ok 12 odstawić młodego teściowej żeby jeszcze do centrum przy okazji wizyty podjechać..

Goj niepokoimy się o Ciebie.. wszystko ok?

No nie ma jej i nie ma. Albo brak czasu albo sił wejść napisać. Tez się martwię

reklama
Ja też od dzisiaj liczę ruchy. A nie pamiętam czy temat był tu poruszany, jak w ogole je liczycie? Ma być 10 ruchów, czy 10 serii, że tak to nazwę? Bo 10 ruchów to mój mały robi od mojego przebudzenia w 5 minut :p
W lidlu kupiłam ręczniczek i sweterek niebieski, ale faktycznie jak otworzyłam rozmiar 50/56 to się "lekko" zdziwiłam :D

Ja termin obstawiam 10.09.2018r. u siebie :D nie wiem czemu, ale ta data mi pasuje. To wychodziłoby, że mam równo 2 miesiące :)

Do góry