RooibosGirl
Fanka BB :)
Dostałam wyniki piątkowych badań i w moczu pierwszy raz pokazały się ciała ketonowe z wynikiem 3+ zamiast ujemnego Skąd to się przyplątało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dostałam wyniki piątkowych badań i w moczu pierwszy raz pokazały się ciała ketonowe z wynikiem 3+ zamiast ujemnego Skąd to się przyplątało
Mi kazał liczyć ruchy, więc też lekki stresik jest ja chętnie przyjme tę datęMi lekarz w piątek na wizycie powiedział bym obserwowała ruchy i jak brak to zle i jak dużo i gwałtownych to zle bo mały może się dusić.
No i ja mam albo mniej ruchów albo jak na złość nagle mały zaczął mieć czkawki co mnie stresuje bo choć to delikatne jednostajne podskakiwanie to i tak przeżywam.
Naprawdę stwierdzam, że im mniej się wie tym jest się szczęśliwszym w ciąży
A co do porodów to idealna data 18.08.18 która się skusi? Mieliśmy ja wybraną na ślub ale jednak dla nas za szybko [emoji14] a na mój poród jednak za wcześnie
No to dopiero lekarz fajny.Mi lekarz w piątek na wizycie powiedział bym obserwowała ruchy i jak brak to zle i jak dużo i gwałtownych to zle bo mały może się dusić.
No i ja mam albo mniej ruchów albo jak na złość nagle mały zaczął mieć czkawki co mnie stresuje bo choć to delikatne jednostajne podskakiwanie to i tak przeżywam.
A co do porodów to idealna data 18.08.18 która się skusi? Mieliśmy ja wybraną na ślub ale jednak dla nas za szybko a na mój poród jednak za wcześnie
Biorę!Mi lekarz w piątek na wizycie powiedział bym obserwowała ruchy i jak brak to zle i jak dużo i gwałtownych to zle bo mały może się dusić.
A co do porodów to idealna data 18.08.18 która się skusi? Mieliśmy ja wybraną na ślub ale jednak dla nas za szybko [emoji14] a na mój poród jednak za wcześnie
Wytrzymam.Tak się mówi zobaczymy ile wytrzymasz
Mi kazał liczyć ruchy, więc też lekki stresik jest ja chętnie przyjme tę datę