reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dostałam wyniki piątkowych badań i w moczu pierwszy raz pokazały się ciała ketonowe z wynikiem 3+ zamiast ujemnego :( Skąd to się przyplątało :(

reklama
Dzisiejsza noc w ogóle była ciężka. Niby człowiek spał , ale jak się obudził to jak by nie spał [emoji6]

A ja postanowiłam w tym tygodniu bardzo się pilnować i ograniczyć słodkie... Zeszły tydzień byłam tak zerta... Tu jakieś czipsy , tu mufinki...

Ale dziś wracam na dobrą drogę i szykuje zupke warzywna :)

Jest moja paczuszka :tak:

Załączniki

• 36787820_2698195616873101_6035137080533712896_n.jpg
    36787820_2698195616873101_6035137080533712896_n.jpg
    51,8 KB · Wyświetleń: 103
  • 36890916_2698195776873085_6776808611780755456_n.jpg
    36890916_2698195776873085_6776808611780755456_n.jpg
    285,9 KB · Wyświetleń: 103
Mi lekarz w piątek na wizycie powiedział bym obserwowała ruchy i jak brak to zle i jak dużo i gwałtownych to zle bo mały może się dusić.

No i ja mam albo mniej ruchów albo jak na złość nagle mały zaczął mieć czkawki co mnie stresuje bo choć to delikatne jednostajne podskakiwanie to i tak przeżywam.

Naprawdę stwierdzam, że im mniej się wie tym jest się szczęśliwszym w ciąży :)

A co do porodów to idealna data 18.08.18 która się skusi? Mieliśmy ja wybraną na ślub ale jednak dla nas za szybko [emoji14] a na mój poród jednak za wcześnie :)
Mi kazał liczyć ruchy, więc też lekki stresik jest :) ja chętnie przyjme tę datę :)

Mi lekarz w piątek na wizycie powiedział bym obserwowała ruchy i jak brak to zle i jak dużo i gwałtownych to zle bo mały może się dusić.

No i ja mam albo mniej ruchów albo jak na złość nagle mały zaczął mieć czkawki co mnie stresuje bo choć to delikatne jednostajne podskakiwanie to i tak przeżywam.

A co do porodów to idealna data 18.08.18 która się skusi? Mieliśmy ja wybraną na ślub ale jednak dla nas za szybko :p a na mój poród jednak za wcześnie :)
No to dopiero lekarz fajny.
Albo dziecko w brzuchu omdlewa albo się dusi.
Rany boskie :no2: przecież to od samego stwierdzenia można palpitacji dostać.
Mój gin nigdy nie.wyskoczył z czymś takim.
Pyta się tylko czy ruchy czuje ale jak.trzeci raz w ciąży jestem tak jeszcze nie miałam zalecanych obserwacji ruchów.

A data faktycznie fajna.
Ja mam termin 15-19 września to może się załapie :-D

A co do porodów to idealna data 18.08.18 która się skusi? Mieliśmy ja wybraną na ślub ale jednak dla nas za szybko [emoji14] a na mój poród jednak za wcześnie :)
Biorę! :D

Dzień dobry! W nocy sikalam na akord, albo zum, albo młody zrobił sobie poduszkę z mojego pęcherza [emoji14]

Jak poranek?

Podpisano - mutant :p
IMG_20180709_111251.jpg

Załączniki

• IMG_20180709_111251.jpg
    IMG_20180709_111251.jpg
    40,9 KB · Wyświetleń: 257
Chyba bym nie spała w ogóle jak by mi powiedział ,że dziecko może się dusić... Matko...

Ja też liczę od tygodnia ruchy. Mam specjalną kartę od położnej. ;)

Tak się mówi :) zobaczymy ile wytrzymasz
Wytrzymam.
Będę poprostu kupować teraz 74 :laugh2:
Na wiosnę już. Hihihi.;-) ;)

56 i 62 mam skompletowane.
Szkoda żeby nakupować i nie założyć potem bo za dużo będzie.
Troszkę na 68 też mam.
Liczę też się z tym że jak moja mama i teściowa zaczną kupować to szuflade jedną muszę szykować :sorry:
Więc jak już na coś patrzę to na.rozm 74-80 czyli wiosna lato

reklama
Mi kazał liczyć ruchy, więc też lekki stresik jest :) ja chętnie przyjme tę datę :)

Ja bym chętnie w weekend przed świętem 15.08 urodziła. W soboty mój lekarz na oddziale. Chłop wolne by se zrobił bo i tak święto w tygodniu Do szkoły dość czasu żeby jakoś zacząć funkcjonować. No i mamy rocznice bycia razem ;) to na prezent ;)

Do góry