Mama7
Fanka BB :)
Dokładnie
Zostało mi jeszcze tylko przelecieć podłogi i koniec prac na dzisiaj biorę drożdżówkę , kompot i idę do sadu na leżaczek czytać
Cudownie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie
Zostało mi jeszcze tylko przelecieć podłogi i koniec prac na dzisiaj biorę drożdżówkę , kompot i idę do sadu na leżaczek czytać
Udanego lenistwa, ja też mam ogarnięte ale mąż planuje popołudniu jakiś wyjazd papaDokładnie
Ja dziś chłopcom robię domowe hamburgery. A dla mnie ryba i kasza z warzywami bo z wczoraj mi zostało jeszcze.
Planów żadnych.
Jako tako ogarnięte mam. Upał się zapowiada więc jakoś będzie trzeba przetrwać dzień.
Ula chyba znów fiknęła się na bok bo kopniaki zamiast pod żebrami czuje znów przy pępku. Dwa dni się nacieszyłam.
Mam spadek formy. Przygnębiona jestem.
Oj tak , mi się ciągle chce płakać i to najczęściej bez powodu . Staram się nas tym panować bo ja bardzo rzadko płacze ale teraz to nie tak łatwo .Coś mi się wydaje sądząc po wpisach, że teraz w tym III trymestrze to hormony najbardziej nami bujają. Bo ja to odkrywam w sobie milion osobowości i każda inna
Hormony hormonami ale dochodzi zniecierpliwienie, dokuczliwe dolegliwości... końcówki zawsze są najgorsze...Coś mi się wydaje sądząc po wpisach, że teraz w tym III trymestrze to hormony najbardziej nami bujają. Bo ja to odkrywam w sobie milion osobowości i każda inna