reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

@martabunia jak tam idzie malowanie obrazu dla przyjaciółki ? :) była już wena na rozpoczęcie ? ;)
skończyło się póki co na samym szkicu. Ale myślę ,że dziś dosiąde się konkretnie :)
Póki co twarz Maryji .

Nie mogę spać. Zostałam dziś z mężem na noc u siostry i pilnujemy dzieci. Łóżko okropnie nie wygodne , budzę się co 5 min... Oby do 7... I pójdę spać do siebie.
IMG_20180625_210252.jpg

Załączniki

• IMG_20180625_210252.jpg
    IMG_20180625_210252.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 402
reklama
skończyło się póki co na samym szkicu. Ale myślę ,że dziś dosiąde się konkretnie :)
Póki co twarz Maryji .

Nie mogę spać. Zostałam dziś z mężem na noc u siostry i pilnujemy dzieci. Łóżko okropnie nie wygodne , budzę się co 5 min... Oby do 7... I pójdę spać do siebie. Zobacz załącznik 874602
Szkic piękny :) Myślę że całość będzie jeszcze piękniejsza :)

Witam się w ten piękny sobotni poranek :) u mnie pranie już wstawione, leczo z wczoraj na obiad , ciasto zrobiobe, zaraz śniadanko , ogarnę dom i resztę dnia przeznaczam na czytanie i błogie lenistwo :)

Szkic piękny :) Myślę że całość będzie jeszcze piękniejsza :)

Witam się w ten piękny sobotni poranek :) u mnie pranie już wstawione, leczo z wczoraj na obiad , ciasto zrobiobe, zaraz śniadanko , ogarnę dom i resztę dnia przeznaczam na czytanie i błogie lenistwo :)

Już zrobiłaś ciasto? Nieźle..
Witam i ja.. jeszcze z łóżka

Załączniki

• share.jpg
    share.jpg
    44,8 KB · Wyświetleń: 341
W ogóle dzień dobry, pogoda piękna już po śniadaniu nie wiem co będziemy robić, mąż pojechał na chwilę do firmy i niedługo wraca.....

Myślę zrobic te ciasto?! Mniam miłego dnia

Załączniki

• Screenshot_20180706-204730.png
    Screenshot_20180706-204730.png
    1,2 MB · Wyświetleń: 90
reklama
Kurczę ale mnie ten dzień dziś zmęczył... to ja już wolę być zmęczona tak fizycznie po ciężkiej pracy niż tak jak teraz od upału, ciśnienia, ran ;) i nerwów...
I jeszcze ta zgaga... byle do porodu... byle do porodu... i nigdy więcej ciąż :)

Ja tez sobie to powtarzam ... ciagle ....

Do góry