reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Aha czyli wszystko ze mną w normie.bo ja w tej ciąży to mogłabym się przenieść na bezludną wyspe.z osoby kochającej towarzystwo teraz najlepiej czuje się w swoich 4 ścianach bez zbędnego gadania

No ja taki odludz ze jak ktoś do mnie mówi to nie czaje co on wogole chce. Siedzę między ludźmi a czytam forum. Lepiej mi tu pogadać niż na żywo

reklama
Dziewczyny mam pytanie, bo bylam nastawiona na kosz mojzesza, ale w sumie poogladalam dostawki a’la takie zwykle lozeczko tylko wersja pomniejszona i zaczely mi sie podobac. Ale mam watpliwosc co do powierzchni spania.. na dlugosc ok, 90cm na poczatek super, ale na szerokosc 40cm to jakos nie za malo? :( wydaje mi sie ze zaraz by z tego spadal, ja wiem ze na poczatku to okruszki ale kurcze chyba bez przesady?

Na początek będzie ok, ale to raczej rozwiązanie na krótki czas.
Można znaleźć normalne łóżeczka z funkcją dostawki, ale wybór kolorów słaby.

Dziewczyny mam pytanie, bo bylam nastawiona na kosz mojzesza, ale w sumie poogladalam dostawki a’la takie zwykle lozeczko tylko wersja pomniejszona i zaczely mi sie podobac. Ale mam watpliwosc co do powierzchni spania.. na dlugosc ok, 90cm na poczatek super, ale na szerokosc 40cm to jakos nie za malo? :( wydaje mi sie ze zaraz by z tego spadal, ja wiem ze na poczatku to okruszki ale kurcze chyba bez przesady?
Ja wzięłam dostawkę z Chicco bo była szersza właśnie. 60x86 bodajże
W takiej zwykłej kołysce to chwila moment i by się zrobiło ciasno

reklama
Do góry