reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny mam pytanie, bo bylam nastawiona na kosz mojzesza, ale w sumie poogladalam dostawki a’la takie zwykle lozeczko tylko wersja pomniejszona i zaczely mi sie podobac. Ale mam watpliwosc co do powierzchni spania.. na dlugosc ok, 90cm na poczatek super, ale na szerokosc 40cm to jakos nie za malo? :( wydaje mi sie ze zaraz by z tego spadal, ja wiem ze na poczatku to okruszki ale kurcze chyba bez przesady?

To jest właśnie najgorsze w mocnym kaleczeniu się. Nie dość, że boli to jeszcze trzeba to posprzątać :D
I weź z tym kałdunem i rozchodzącym się spojeniem ze szmatą i kukłą na kopycie...

Starszy śpi. Młody dupsko moczy... pies pod drzwiami łazienki a ja ZABÓJCZE UMYSŁY:)
Idę ten kompot zakręcić..
W tej ciąży wypiłam tyle mleka co nigdy przez 36 lat życia i to tylko w ciągu 3 dni.

Dziewczyny mam pytanie, bo bylam nastawiona na kosz mojzesza, ale w sumie poogladalam dostawki a’la takie zwykle lozeczko tylko wersja pomniejszona i zaczely mi sie podobac. Ale mam watpliwosc co do powierzchni spania.. na dlugosc ok, 90cm na poczatek super, ale na szerokosc 40cm to jakos nie za malo? :( wydaje mi sie ze zaraz by z tego spadal, ja wiem ze na poczatku to okruszki ale kurcze chyba bez przesady?
My mieliśmy kosz to też nie był szerszy... niż 40 cm w dnie... a kuwety szpitalne to jeszcze mniejsze. To fajne na max 3 pierwsze miesiące

Kurczę ale mnie ten dzień dziś zmęczył... to ja już wolę być zmęczona tak fizycznie po ciężkiej pracy niż tak jak teraz od upału, ciśnienia, ran ;) i nerwów...
I jeszcze ta zgaga... byle do porodu... byle do porodu... i nigdy więcej ciąż :)

Ja mam podobnie... tez nie mam weny wychodzić , znosić ludzi ... tym bardziej ze coraz bardziej działają mi na nerwy
Aha czyli wszystko ze mną w normie.bo ja w tej ciąży to mogłabym się przenieść na bezludną wyspe.z osoby kochającej towarzystwo teraz najlepiej czuje się w swoich 4 ścianach bez zbędnego gadania

reklama
To moje łupy ze Smyka. Ogólnie za wszystko zapłaciłam 36 zł. Co daje 6 zł za sztukę. I takie kupowanie to ja rozumiem:)

Ja już kompletuje rozmiar 68

Zdjęcie na szybko :)

IMG_2997.JPG

Załączniki

• IMG_2997.JPG
    IMG_2997.JPG
    452,7 KB · Wyświetleń: 287
Do góry