Ja mam odwrotnie...Ja jakaś chora jestem, bo uwielbiam chłopięce ciuszki ;p dziewczęce już mi się przejadły [emoji14]
A... chłopcy mirabelek nazbierali i gotuję im kompot.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam odwrotnie...Ja jakaś chora jestem, bo uwielbiam chłopięce ciuszki ;p dziewczęce już mi się przejadły [emoji14]
To jest właśnie najgorsze w mocnym kaleczeniu się. Nie dość, że boli to jeszcze trzeba to posprzątaćNiby sznyt na max cm ale szczypie boli i przez tę żyłkę upaciałam wszystko krwią... a że mdleję niemal na widok krwi to palpitacje... wypiłam melisę to zgaga normalnie cyrk..
I weź z tym kałdunem i rozchodzącym się spojeniem ze szmatą i kukłą na kopycie...To jest właśnie najgorsze w mocnym kaleczeniu się. Nie dość, że boli to jeszcze trzeba to posprzątać
My mieliśmy kosz to też nie był szerszy... niż 40 cm w dnie... a kuwety szpitalne to jeszcze mniejsze. To fajne na max 3 pierwsze miesiąceDziewczyny mam pytanie, bo bylam nastawiona na kosz mojzesza, ale w sumie poogladalam dostawki a’la takie zwykle lozeczko tylko wersja pomniejszona i zaczely mi sie podobac. Ale mam watpliwosc co do powierzchni spania.. na dlugosc ok, 90cm na poczatek super, ale na szerokosc 40cm to jakos nie za malo? wydaje mi sie ze zaraz by z tego spadal, ja wiem ze na poczatku to okruszki ale kurcze chyba bez przesady?
To pomocne chłopaki u mnie dzisiaj kompot z papierówek tyle że sama musiałam sobie ich nazbieraćJa mam odwrotnie...
A... chłopcy mirabelek nazbierali i gotuję im kompot.
Nudziło im się chybaTo pomocne chłopaki u mnie dzisiaj kompot z papierówek tyle że sama musiałam sobie ich nazbierać
Ale wolę to niż soki ze sklepu
Aha czyli wszystko ze mną w normie.bo ja w tej ciąży to mogłabym się przenieść na bezludną wyspe.z osoby kochającej towarzystwo teraz najlepiej czuje się w swoich 4 ścianach bez zbędnego gadaniaJa mam podobnie... tez nie mam weny wychodzić , znosić ludzi ... tym bardziej ze coraz bardziej działają mi na nerwy