KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Fajne to Twoje ,,dziecko "
Dziękuję :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fajne to Twoje ,,dziecko "
A to prawda, żeby w smyku znaleźć coś ładnego dla chłopca to trzeba mieć szczęście . Same róże i falbanki.StarAnia i ode mnie wszystkiego co najlepsze
Mój K pojechał na koncert a ja się z nim zabrałam do Arkadii z myślą o shoppingu. Kurde w Smyku już prawie dla małego chłopca nic nie ma, a dużo dla dziewczynek. Tak samo HM i Zara same dziewczyńskie rzeczy... sobie kupiłam aż pomadkę w sephorze i nic więcej. Kurde zachowuje się jak jakaś damessa ale nic mi się nie podoba w tych sklepach
Usiadłam sobie na herbatę i rozkminiam życie
A to prawda, żeby w smyku znaleźć coś ładnego dla chłopca to trzeba mieć szczęście . Same róże i falbanki.
Też dzisiaj byłam na zakupach i miała być nowa sukienka a skończyło się na pomadce bezbarwnej do ust i na balsamie do ciała z promocji
Jak się doczekasz to koniecznie nam pokaż co tam przyszłoMamy chłopców następnym razem sobie odbijecie..za to potwierdzam dla dziewczynek fajne rzeczy.. ciągle czekam na paczkę z sukieneczkami
Podobno pogryziona przez psa plastikowa rączka ludzika... nie wiem wiem że trafiłam w żyłkę i krwawiłam jak zażynane prosie... :/Na czym ?
Niby sznyt na max cm ale szczypie boli i przez tę żyłkę upaciałam wszystko krwią... a że mdleję niemal na widok krwi to palpitacje... wypiłam melisę to zgaga normalnie cyrk..Ała, mocno?
Jakim NASTĘPNYM? Litości! Koniec ciążMamy chłopców następnym razem sobie odbijecie..za to potwierdzam dla dziewczynek fajne rzeczy.. ciągle czekam na paczkę z sukieneczkami