reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Tak jest. Niejednej w takiej sytuacji jak Ty nie byłoby na świecie już. A Ty chodzisz w ciąży o która dbasz , mimo problemów zdrowotnych. Widać ze kochasz synów ponad życie i walczysz o ich lepsze jutro. Dla mnie jesteś wzorem. Krótko i na temat.
Weź teraz przez ciebie rycze i teraz to hormony

Nie wiem czy ono na zgagę coś da... boszszsz ryczę pół dnia i wyglądam jak po libacji alkoholowej co najmniej. O tyle fajnie że smrody osiedlowe i moje pierwszy od bodaj prawie tygodnia raz szaleją na dworze...

Mi przeszła na szczęście po rennie bo nie mam pomysłów co na nią innego. Swego czasu brałam takie leki przez jakiś czas na czczo potem przerwa i było ok. Coś na neutralizację kwasu to bylo Ale nie byłam w ciąży i nie wiem czy teraz by można.

Tyle ode mnie a na marginesie to trzymajcie jutro kciuki o 12:00 bo dzisiaj pękł mi ząb na pół, 8-emka...bez komentarza, tylko u mnie takie atrakcje...obym jutro nie urodziła na tym fotelu, bólu sie nie boje bardziej mam stracha o maleństwo i o to co uda się zrobić z tym zębem...
Miałam to samo jakieś 2 miesiące temu... Zawsze zęby bez zarzutu a tu w trakcie jedzenia owsianki znajduję coś twardego. Patrzę, kawałek zęba... Nic nie było wcześniej widać, że coś się dzieje. Żadnego ubytku, nic nie bolało, był czyściutki ząbek z wierzchu a jednak od środka go brało... No szok! U mnie skończyło się na kanałowym ale po porodzie znowu wizyta, żeby można było zdjęcie zrobić i doleczyć go w 100% do końca. Miałam to na raty robione ze znieczuleniem komputerowym The Wand. Nie martw się, będzie dobrze ;)

Mi przeszła na szczęście po rennie bo nie mam pomysłów co na nią innego. Swego czasu brałam takie leki przez jakiś czas na czczo potem przerwa i było ok. Coś na neutralizację kwasu to bylo Ale nie byłam w ciąży i nie wiem czy teraz by można.
No ja piję mleko jak już nic nie działa choć dla mnie to kara za grzechy. Też mam takie leki ale tam wyraźnie że w ciąży nie nada.

No weź nie becz. Ogarnij sie , umyj twarz bo dzieciaki wrócą to sie będą martwić o co mama płakała. Jesteś silna kobieta i dasz rady. Jeszcze te kilka tyg ciąży i wrócisz do leków i będzie lepiej.
No właśnie idę ryj ogarnąć ;) kurde Rennie mi wyszło i mam nadzieję że może nie będzie dziś potrzebne...

Witam, dziś byłam na USG Prenatalnym mała waży 1244 lekarz mówi że z USG wychodzi 28 tydzień.. kurcze mało waży.. ale to przez to że ja mam cały czas problemy z tymi nerkami i zatorem..nie chce mi się jeść przez ten ból... czekam na wyniki posiewu i jak będą złe mam iść do szpitala na cewnikowanie mam nadzieję że to pomoże.. Młoda ułożona pośladkowo ma to chyba po starszej siostrze.. a jak z wagą waszych dzieciaczków ?
Nie martw się na zapas. Może to po prostu kruszynka będzie :) Jeśli założą ci ten cewnik to pewnie ci przyniesie ulgę, bo mocz będzie mógł spływać swobodnie i od razu lepiej się poczujesz.

Tyle ode mnie a na marginesie to trzymajcie jutro kciuki o 12:00 bo dzisiaj pękł mi ząb na pół, 8-emka...bez komentarza, tylko u mnie takie atrakcje...obym jutro nie urodziła na tym fotelu, bólu sie nie boje bardziej mam stracha o maleństwo i o to co uda się zrobić z tym zębem...
Jak to pękła na pół? Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok. Teraz takie specjalne znieczulenie dla ciężarnych mają, bo mi też dawała babka w marcu. Jutro też mam dentystę na 15:00 i dwa zęby na raz do rozwiercenia :(

reklama
Nie martw się na zapas. Może to po prostu kruszynka będzie [emoji4] Jeśli założą ci ten cewnik to pewnie ci przyniesie ulgę, bo mocz będzie mógł spływać swobodnie i od razu lepiej się poczujesz.

:(
ja tez mam ten zastój ale na szczęście nie mam teraz boli ( odpukać ) pomimo dużych poszerzen ukm . Mocz tez już ok z wynikiem. Autorce współczuje bólu :(

Do góry