reklama
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
No nawet jak tylko liczyć rennie i jakieś takie no-spy żelaza czy podobne to leci kasa...
No kurde to głupie Rennie co na ile starczy ... u mnie w sklepie 14,50. Nospa z 20 a mam na maks tydzień. Magnez 10 na tydzień. To jest jakaś masakra
b_dob
Seremida, no pękła, sama nie wiem jak...wyciągnęłam kawałek bo wyleciał ale pozostała część się rusza i mnie wkurza niesamowicie. Nie boli co dla mnie ważne, ta lekarka do której ide to chirurg szczękowy więc mam nadzieję ze cos zaradzi choc do czasu porodu, potem to moze mi nawet kroić to dziąsło, nie zależy mi...byleby dochodzić te pare tygodni bez zagrożen ze jakis stan zapalny się zrobi albo inne dziadostwo. To górna ósemka a podobno górne zeby mniej bolesne...zobaczę jutro jak to jest.
Idę się kąpać i do spania bo jutro czeka mnie moc atrakcji.... tak bede pewnie wyglądać już po wizycie.
Idę się kąpać i do spania bo jutro czeka mnie moc atrakcji.... tak bede pewnie wyglądać już po wizycie.
kasiaczek89pl
Seremida, no pękła, sama nie wiem jak...wyciągnęłam kawałek bo wyleciał ale pozostała część się rusza i mnie wkurza niesamowicie. Nie boli co dla mnie ważne, ta lekarka do której ide to chirurg szczękowy więc mam nadzieję ze cos zaradzi choc do czasu porodu, potem to moze mi nawet kroić to dziąsło, nie zależy mi...byleby dochodzić te pare tygodni bez zagrożen ze jakis stan zapalny się zrobi albo inne dziadostwo. To górna ósemka a podobno górne zeby mniej bolesne...zobaczę jutro jak to jest.
Spokojnej nocy
kasiaczek89pl
D
Deleted member 181710
Gość
Moja panna dziś, na 29 tydzień liczy sobie 1200 g.
Łożysko bardzo z przodu ale nie przodujące, zwapnienia są ale płynu owodniowego odpowiednia ilość więc ''taka widać moja uroda''
Główka i obwód brzucha wypada jak w 28 tc a kość udowa jak 29+2
Pan doktor powiedział, że będzie wysoka ale szczupła i nie przewiduje żeby przekroczyła 4 kilogramy
No i wiadomość dnia, jest główką ku dołowi.
Oby już tak zostało
Ale tak coś czułam, że inaczej kopie, heh....
Zdjęcia w 3D nie dało rady zrobić bo buźką przytulona do łożyska dosłownie ale dostałam zdjęcie zwykłe z ostatniej wizyty. Bo powiedziałam, że ani jednego nie mam
Łożysko bardzo z przodu ale nie przodujące, zwapnienia są ale płynu owodniowego odpowiednia ilość więc ''taka widać moja uroda''
Pan doktor powiedział, że będzie wysoka ale szczupła i nie przewiduje żeby przekroczyła 4 kilogramy
Oby już tak zostało
Zdjęcia w 3D nie dało rady zrobić bo buźką przytulona do łożyska dosłownie ale dostałam zdjęcie zwykłe z ostatniej wizyty. Bo powiedziałam, że ani jednego nie mam
Załączniki
kasiaczek89pl
Moja panna dziś, na 29 tydzień liczy sobie 1200 g.
Oby już tak zostało
Ja tez mam z przodu ale już nie przodujące. Nawet nie dochodzące do ujścia. Na szczęście już wysoko. A pamietam ze martwiło mnie to bardzo jak było brzeznie dochodzące do ujścia. Czyli ogólnie mama zadowolona po wizycie ?
D
Deleted member 178444
Gość
A ja słyszałam, czytałam, nawet znam dziewczynę, która praktykuje nhn - naturalna higiena niemowląt. Ponoć super jeśli chodzi o stan pupy, no i dzieci bardzo szybko łapią nocnikowe sprawy. Podziwiam matki, które dają radę w ten sposób. Dla mnie to abstrakcja. Zresztą nawet myśl o pieluszkach wielorazowych jest dla mnie abstrakcją. Także szacunZobacz załącznik 873758 [emoji33] nie wiem co powiedzieć. Choć co słyszałam czytałam ale to dla mnie obce.
KatarzynaCarmen
No u mnie waga na 30t i 4 dni to 1450g. Ale musimy pamiętać że usg to plus minus z waga.Witam, dziś byłam na USG Prenatalnym mała waży 1244 lekarz mówi że z USG wychodzi 28 tydzień.. kurcze mało waży.. ale to przez to że ja mam cały czas problemy z tymi nerkami i zatorem..nie chce mi się jeść przez ten ból... czekam na wyniki posiewu i jak będą złe mam iść do szpitala na cewnikowanie mam nadzieję że to pomoże.. Młoda ułożona pośladkowo ma to chyba po starszej siostrze.. a jak z wagą waszych dzieciaczków ?
reklama
kasiaczek89pl
A ja słyszałam, czytałam, nawet znam dziewczynę, która praktykuje nhn - naturalna higiena niemowląt. Ponoć super jeśli chodzi o stan pupy, no i dzieci bardzo szybko łapią nocnikowe sprawy. Podziwiam matki, które dają radę w ten sposób. Dla mnie to abstrakcja. Zresztą nawet myśl o pieluszkach wielorazowych jest dla mnie abstrakcją. Także szacun
Mam takie samo zdanie , tylko właśnie wchodzę na fb a widzę ze tam taka dyskusja. Nie znam nikogo kto stosuje , sama nie mam zamiaru ale napewno to mega wymagające dla matki.