reklama
Mama7
Fanka BB :)
Wiesz co różnie mówią ... 35 /37 ale i wcześniej można jeżeli jest podejrzenie wcześniejszego rozpakowania. Ja mam wizytę w 33 kolejna planowa i pytałam o ten gbs to mówi ze pomyślimy po kolejnej wizycie.
Dzięki. Ja mam kolejną 35tydz
kasiaczek89pl
Ja czlapie krokiem falistym taki ze mnie emeryt i dzis nie kupie bo albo rennie albo chleb jutro poszaleje...
a śmiali się żeby leki dla ciężarnych za darmo były , bo przecież one i tak nic nie mogą brać. No kurczę ja poprosze te darmowe , w sobotę czy piątek 130 w aptece ( globulki, maść , buscopan, espumisan , monural ...chyba tyle ) we wtorek zmiana globulek i dopisał lactowaginal poszło kolejne 70 ... początkiem tamtego tyg magnez, nospa , urosept i tez poszło ponad 70. To ja bardzo proszę żeby były darmowe.
kasiaczek89pl
Dzięki. Ja mam kolejną 35tydz
Podobno on ma cztery tyg ważności . Wiec jak teraz zrobimy to mogliby nie uznać. Chyba ze do czterech tyg poród a raczej mamy trochę więcej czasu . Napewno lekarz powie kiedy bo to jedno z ważniejszych przed porodem badan.
Mama7
Witam, dziś byłam na USG Prenatalnym mała waży 1244 lekarz mówi że z USG wychodzi 28 tydzień.. kurcze mało waży.. ale to przez to że ja mam cały czas problemy z tymi nerkami i zatorem..nie chce mi się jeść przez ten ból... czekam na wyniki posiewu i jak będą złe mam iść do szpitala na cewnikowanie mam nadzieję że to pomoże.. Młoda ułożona pośladkowo ma to chyba po starszej siostrze.. a jak z wagą waszych dzieciaczków ?
A który jesteś tydzień?
29 i trzy dniA który jesteś tydzień?
Mama7
29 i trzy dni
Mieści się w normie jak na 30, może nie 97 centyl, ale zawsze łatwiej urodzić mniejsze dziecko. Nie martw się, tam jest na pewno jakiś margines błędu..
D
Deleted member 178444
Gość
Oj tam, to dobra waga, po prostu nalezy do drobniejszych dzieci i tyle mniej do rodzenia29 i trzy dni
reklama
No nawet jak tylko liczyć rennie i jakieś takie no-spy żelaza czy podobne to leci kasa...a śmiali się żeby leki dla ciężarnych za darmo były , bo przecież one i tak nic nie mogą brać. No kurczę ja poprosze te darmowe , w sobotę czy piątek 130 w aptece ( globulki, maść , buscopan, espumisan , monural ...chyba tyle ) we wtorek zmiana globulek i dopisał lactowaginal poszło kolejne 70 ... początkiem tamtego tyg magnez, nospa , urosept i tez poszło ponad 70. To ja bardzo proszę żeby były darmowe.