reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Zazdroszczę Wam że cieszycie się z tych dzieci w brzuchach... ciąż... wyprawek.
Mbie to nie cieszy. Mam depresję. Nienawidzę siebie za to że nie kocham tego dziecka. Nawet nie wiem czy je chce... Boje się że jak się urodzi to jeszcze bardziej go znienawidzę a za to znienawidzę siebie... To koszmar co czuje teraz w tej ciąży... Tak bardzo mam dość... Starałam się cieszyć czy USG czy ubrankami... ale to wmuszam w siebie te radosc z nadzieją że naprawdę coś poczuje... ale to nic nie daje. Nie mam ochoty szykować mu miejsca prasowac prac pidniecac sie... rzygam tym ze ktos mbie pyta i musze udawac ze sie ciesze... co ze mna jest do chilery nie tak???

reklama
Witam, dziś byłam na USG Prenatalnym mała waży 1244 lekarz mówi że z USG wychodzi 28 tydzień.. kurcze mało waży.. ale to przez to że ja mam cały czas problemy z tymi nerkami i zatorem..nie chce mi się jeść przez ten ból... czekam na wyniki posiewu i jak będą złe mam iść do szpitala na cewnikowanie mam nadzieję że to pomoże.. Młoda ułożona pośladkowo ma to chyba po starszej siostrze.. a jak z wagą waszych dzieciaczków ?

[QUOTE="RooibosGirl, post: 16842464, member:

Ogólnie to caly czas Was czytam, ale tyle piszecie, że ciężko nadążyć!!! :)
No i tyle z Was ma problemy przez które musicie brać lekarstwa, aż czasami nie wiem co napisać, bo u mnie póki co tylko to lekkie spinanie się brzucha, a tak to beztroska i aż niezręcznie zmieniać temat i pisać o czymś zwyczajnym, kiedy Wy macie powody do zmartwień :(

![/QUOTE]
Daj spokój. To ze my mamy zmartwienia nie znaczy ze nie cieszymy się razem z Tobą. Czy ze nie wypada Ci mówić o czymś przyziemnym codziennym ... my tez nie zawsze narzekamy a przynajmniej staramy się :) pisz na co Ci przychodzi ochota zawsze się znajdzie ktoś kto odpisze a i nam dobrze zrobi jakiś powiew świeżości troszkę innych tematów

@KINDERBUENOO88 Mi sie wydaje, ze jest ok. Nie ma co przesadzac, tym bardziej ze szybko wyrosna z tych pierwszych rozmiarow, to fajnie jak te ubierze chociaz raz [emoji5] a jak bedzie trzymal dlugo jeden rozmiar,to bedzie czas zeby dokupic. A pewnie i tak jeszcze rodzina/znajomi cos pokupuja [emoji6]

Zazdroszczę Wam że cieszycie się z tych dzieci w brzuchach... ciąż... wyprawek.
Mbie to nie cieszy. Mam depresję. Nienawidzę siebie za to że nie kocham tego dziecka. Nawet nie wiem czy je chce... Boje się że jak się urodzi to jeszcze bardziej go znienawidzę a za to znienawidzę siebie... To koszmar co czuje teraz w tej ciąży... Tak bardzo mam dość... Starałam się cieszyć czy USG czy ubrankami... ale to wmuszam w siebie te radosc z nadzieją że naprawdę coś poczuje... ale to nic nie daje. Nie mam ochoty szykować mu miejsca prasowac prac pidniecac sie... rzygam tym ze ktos mbie pyta i musze udawac ze sie ciesze... co ze mna jest do chilery nie tak???
Ja mam to samo ... Ale to przez to ze ja całą ciążę w domu że nie moge chodzić, że cały czas mnie wszystko boli.. kurcze a do tego jutro w Gdyni grają Depeche Mode jedyny koncert w PL na którym nie będę :( a do tego 20 km odemnie ... Ehh.. jestem ich fanem od dziecka i mi to zostało do teraz, a jutro beda tak blisko i mnie tam nie będzie .. :(

Zjadłabym pierogi z mięsem z wody ze słoniną.. jestem głodna... jem tylko chleb z masłem bo wszystko mi szkodzi... nawet po melisie mam zgagę i kwas w przełyku...

Witam, dziś byłam na USG Prenatalnym mała waży 1244 lekarz mówi że z USG wychodzi 28 tydzień.. kurcze mało waży.. ale to przez to że ja mam cały czas problemy z tymi nerkami i zatorem..nie chce mi się jeść przez ten ból... czekam na wyniki posiewu i jak będą złe mam iść do szpitala na cewnikowanie mam nadzieję że to pomoże.. Młoda ułożona pośladkowo ma to chyba po starszej siostrze.. a jak z wagą waszych dzieciaczków ?

1244 na 28 tc to sporo. Mój tak mniej więcej ważył tydzień temu i był z tych większych według tabeli co tu kiedyś była.

IMG_2651.JPG

Załączniki

• IMG_2651.JPG
    IMG_2651.JPG
    101,2 KB · Wyświetleń: 253
Ja mam to samo ... Ale to przez to ze ja całą ciążę w domu że nie moge chodzić, że cały czas mnie wszystko boli.. kurcze a do tego jutro w Gdyni grają Depeche Mode jedyny koncert w PL na którym nie będę :( a do tego 20 km odemnie ... Ehh.. jestem ich fanem od dziecka i mi to zostało do teraz, a jutro beda tak blisko i mnie tam nie będzie .. :(
Nie wiem może jakby sytuacja życiowa była inna i gdybym inaczej się czuła to może bym się cieszyła... Może mnie dobijają inne problemy i zwalam to na ciążę i dziecko.

reklama
Do góry