reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Już nie dużo.. damy radę.

Adell to ja mam nadzieję na poród po terminie.. Ale może tak być ze w 39-40tyg zmienię zdanie :)

Rooibosgirl czekamy na relację że ślubu? Zdjęcie? Już nie mogę się doczekać.. A Ty nic? Zlituj się..

He he wyjścia nie mamy. Ja już sobie odpuściłam zamartwianie . Teraz tylko doleczyc ta infekcje , potem walnąc gbs-a i będziemy czekać

Takie duże żółte ? Dobrze pamietam ? Ja byłam wczoraj wymienić ta natamycyne na co innego , jeszcze mnie zbadał , na usg popatrzył , tętna posłuchał. Wypisał co chciałam, jeszcze pogadaliśmy. Spoko czasem i na NFZ się ludzki trafi lekarz. Mój ma pare dni wolnego to go nie męczyłam
Tak dokładnie ;)

Dzisiaj rano mieliśmy krótszy spacerek bo już jak wychodziłam z domu czułam że nie poszaleje.. synek nie protestował, zaliczyliśmy jego atrakcję to szczęśliwy..
Potem w domu zaliczyłam drzemkę.. to już 3 raz w tym tygodniu.. ciśnienie mam niskie, nawet lekka kawa nie pomaga..
Potem znów plac zabaw, a teraz przerwa 2 godzinna na obiad i znów na 17 D jest umówiony z kolegą.. nie posiedzę w domu..

Ile się gotuje bób? Pomożecie?

Pewnie aż będzie miękki czy tam taki jak lubisz. Dłuższa chwile z tego co pamietam to trwa.

Dzisiaj rano mieliśmy krótszy spacerek bo już jak wychodziłam z domu czułam że nie poszaleje.. synek nie protestował, zaliczyliśmy jego atrakcję to szczęśliwy..
Potem w domu zaliczyłam drzemkę.. to już 3 raz w tym tygodniu.. ciśnienie mam niskie, nawet lekka kawa nie pomaga..
Potem znów plac zabaw, a teraz przerwa 2 godzinna na obiad i znów na 17 D jest umówiony z kolegą.. nie posiedzę w domu..

Ile się gotuje bób? Pomożecie?
Do miękkości - ok 20 min zazwyczaj :)

reklama
Do góry