reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Możliwe. Macica tez musi poćwiczyć. Byle nie za często były, bo mi raz lekarz mówił ze jeżeli będą często to może się szyjka zacząć skracać.
Dokładnie u mnie się skraca, ale skurcze mam gora co godzinę i są bolesne. Dlatego jestem na lekach rozkurczowych i końskiej dawce magnezu

reklama
Ale wam fajnie, możecie jesc dobre rzeczy :) a tu dietka. Nie żebym głodowala ale takie pierożki to bym zjadła.

Też biorę magnez i aspargin ale czasami to tak dziwnie czuć. Czasami się zastanawiam że może costam już się dzieje a ja głupia nie wiem.

Te pierogi to nie złośliwie :) tylko akurat pisała ktoras z dziewczyn a ja jadłam :) ale odsaczalam je z tego tłuszczu ;)

marzę o pierożkach <3
a to nie skurcze przepowiadające czasem?
Nie wiem przez to ze to pierwsza ciąża ;) ważne, że nic nie płynie, nie plami, nic nie boli, dziecko nie szaleje i rusza sie o swoich stałych porach... ale standardowo zapytam ginka na najbliższej wizycie. Dobra, lecę ten wózek zamawiać. A tak to otaczają mnie masy wypranych różowych i białych ubranek czekających na prasowanie. Jest śmiesznie :) Wreszcie ruszyliśmy z wyprawką.

Dokładnie u mnie się skraca, ale skurcze mam gora co godzinę i są bolesne. Dlatego jestem na lekach rozkurczowych i końskiej dawce magnezu

U mnie bez leków się obeszło bo mówił na wizycie ze szyjka nie jest zła jak na te tygodnie. Ale Ty masz dużo gorsza sytuacje A jakie masz leki tak z ciekawości ?

Ja pisałam o tych pierogach :) strasznie lubię, na raz mogę z 15 wciągnąć.pisalyscie kiedys o książkach, ja też lubię sparksa bardzo i filmy na podstawie jego powieści również. Teraz czytam i wciąż ją kocham
:)

Ja ostatnio się nie mogę skupić. I jak kochałam czytać tak teraz w większości Was czytam. No dla mnie 15 tez nie było problemem a dziś to co na zdj mi dziecko musiało pomoc:/

U mnie bez leków się obeszło bo mówił na wizycie ze szyjka nie jest zła jak na te tygodnie. Ale Ty masz dużo gorsza sytuacje A jakie masz leki tak z ciekawości ?
Nic ciekawego. Magnez 3x2, luteina pod język 2x100mg, nospa 3x1. Dowcipnie macmiror, bo jak czop odchodzi to maluch nie ma takiej ochrony. To na szyjke. Osobno jeszcze inne leki - geriatria [emoji14]

Link do: WÓZEK BEBETTO TITO S-LINE CH05 Fiolet Skóra 2w1

Zamowilam taki kolor tego bordo co chcialam już nie produkuja, ale zapłacony 2w1, fotelik też zamówiony kuzynka oddała do czyszczenia także ten problem z głowy o dostałem rabat 100zl bo akurat mój kolega prowadzi ten sklep z wózkami będzie coś dla małego hihi dobra spadam bo mam gości papa

Kuźwa ale upał

reklama
Nic ciekawego. Magnez 3x2, luteina pod język 2x100mg, nospa 3x1. Dowcipnie macmiror, bo jak czop odchodzi to maluch nie ma takiej ochrony. To na szyjke. Osobno jeszcze inne leki - geriatria [emoji14]

To samo co ja prócz ostatniego tyle ze luteina dowcipnie. Ostatnio mówił mi lekarz ( inny) ze są leki przeciwskurczowe w czopkach i w razie dużej czynności skurczowej mi wypisze ale się uspokoiło a ja już do niego nie szlam. Dawniej był fenoterol. Straszne cholerstwo

Do góry