xnightfall94
Fanka BB :)
Mi tez się podobają, ale chyba nie będzie mi się chciało wstać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi tez się podobają, ale chyba nie będzie mi się chciało wstać
Mi tez się podobają, ale chyba nie będzie mi się chciało wstaćmuszę zapytać znajomej, co tam pracuje, czy da radę odłożyć
Zmień ten dowód szybciutkoZabije dziś kogoś!!
Czy któraś przez Emp@tie składała o "Dobry start"? Ja od 1.07 próbuje i huk! wiesza się na wpisywaniu adresu! Szlag mnie trafi.
Dodatkowo wcisnęli mnie na USG 30+1
na jutro. Fajowo! Ale afera jest inna bo nie mam ubezpieczenia. Uświadomiłam babę że w ciąży mam darmową opiekę i hak jej do mojego ubezpieczenia. No to że dobrze. Tylko 20 minut wcześniej mam być z dowodem. Ha! A dowód mam nieważnyale ciii może nie zobaczą... ino żeby dane się zgadzały...
Też zaraz jadę zamawiać!Link do: Ciasto "Puszek" z truskawkami
Pieke właśnie te ciasto i gotuje kalafiora na obiad, dziś przyjeżdża kuzynka na trzy dni, za godz jadę do sklepu zamawiam wózek radość ogromna..... Miłego popołudnia
Nie wiem czy to normalne, ale mój brzuch też się tak bezboleśnie spina. W czasie chodzenia to podobno normalne. A tak to kilka razy dziennie. Ginekolog mówił że brzuch spina się też wtedy kiedy dziecko mocniej kopnie. Tak jak przewidziałam równo z początkiem trzeciego trymestru kończą się moje długie samotne spacerkiCzy wam też się tak często spina brzuch? Niby nie boli ale tak się napina że jej. I ciągnie trochę w dół. To normalne?
Martabunia, też bym jadłaalbo kiszkę ziemniaczaną, mm. I pierogi okraszone cebulką. Albo chleba ze smalcem, cebula i kiszoniakiem.
Czy wam też się tak często spina brzuch? Niby nie boli ale tak się napina że jej. I ciągnie trochę w dół. To normalne?
Zmień ten dowód szybciutkoPo co się stresować i tlumaczyć
Ja dzisiaj poszłam zrobić zdjęcia i od razu po odebraniu aktu małżeństwa podreptałam po numerek żeby złożyć wniosek o nowy dowód. Wliczając robienie zdjęć wszystko zajęło mi niecale 30 minut
Też zaraz jadę zamawiać!
Nie wiem czy to normalne, ale mój brzuch też się tak bezboleśnie spina. W czasie chodzenia to podobno normalne. A tak to kilka razy dziennie. Ginekolog mówił że brzuch spina się też wtedy kiedy dziecko mocniej kopnie. Tak jak przewidziałam równo z początkiem trzeciego trymestru kończą się moje długie samotne spacerkidzisiaj przez to spinanie i uczucie ciągniecia w czasie wyjscia z psem znów musialam podeprzeć ręką brzuch, żeby trochę to złagodzić.
No i pojawilo się jeszcze kłucie w pochwie kiedy za dużo chodzę, niby nic strasznego, ale jest dyskomfort.
Ale wam fajnie, możecie jesc dobre rzeczya tu dietka. Nie żebym głodowala ale takie pierożki to bym zjadła.
Też biorę magnez i aspargin ale czasami to tak dziwnie czuć. Czasami się zastanawiam że może costam już się dzieje a ja głupia nie wiem.
marzę o pierożkach <3
a to nie skurcze przepowiadające czasem?