reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

I ja po glukozie :-) naprawdę nie było strasznie, jak słodka herbatka:) wzięłam książkę, ale była tez dziewczyna ze szkoły rodzenia i te 2 godz przegadałyśmy :p biedna była już 3 raz, bo wcześniej miała wyniki na granicy. Teraz tylko czekać na wyniki uff
Moja paczka przyszła z wanienka, stelażem, przewijakiem, pokrowcem na przewijak, prześcieradłem do gondoli i pieluchami tetrowymi:) wszystko dobrze , tylko zastanawiam się, jak to jest, że oni jakoś to zmieszczą do tego kartonu, a jak ja wyciągnę to później już się coś nie mieści :D u mnie dzisiaj spagetti na obiad, zaraz kończy mi się pranie i biorę się za obiad .
Daj znać jaki wynik

reklama
To chyba pozostaje Ci czekać do sierpnia i składać papierowo ja tak będę robić
Tylko ja chciałam wypłatę z wrześniem ;) no ale cóż jak nie uda się nowocześnie trzeba po staremu. Na Onet wyczytałam że im szlag system trafił to może naprawia... ale poziom mojej irytacji wzrasta... a Alior piszą że przez nich tylko online fajnie ale nie piszą jak a jak loguje sie na konto to nie ma takiej opcji... polska internetowa kuźwa.

Ja mam zalecone mama dha plus 3*1 asmag. Czekałam na wypłatę i kupiłam dziś wszystko. Kupowałam wcześniej chyba *spam* zamiast mamy dha, ale w odczuciu , mama ma więcej składników, w sumie jest nie wiele droższa.

Też biorę mama dha Premium plus..moja lek nie uznaje nic innego a ja jej ufam..

Dziś spokój mało ludzi. Woda w miarę ciepła ale za to czysta
A u nas wieje. Niby w miarę ciepło ale bez rewelacji i chmurska. Pogoda taka jak mój humor od kilku dni. Pociesza mnie fakt że po czasie suszy jest czas deszczu a potem żniwa ;)
Tak to w życiu jest musi być chu...wo żeby docenić jak przestaje być ch..wo. :D

Tylko ja chciałam wypłatę z wrześniem ;) no ale cóż jak nie uda się nowocześnie trzeba po staremu. Na Onet wyczytałam że im szlag system trafił to może naprawia... ale poziom mojej irytacji wzrasta... a Alior piszą że przez nich tylko online fajnie ale nie piszą jak a jak loguje sie na konto to nie ma takiej opcji... polska internetowa kuźwa.

Ja to jestem mało ogarnięta i złoże papierowo. Ale tez chciałabym wypłatę we wrześniu. Przyda się zastrzyk kasy

Link do: Ciasto "Puszek" z truskawkami
Pieke właśnie te ciasto i gotuje kalafiora na obiad, dziś przyjeżdża kuzynka na trzy dni, za godz jadę do sklepu zamawiam wózek radość ogromna..... Miłego popołudnia
To złośliwość ;) jak teraz tylko chleb i wodę mogę i generalnie nie lubię gotowanego kalafiora tak właśnie dziada bym zjadła z masełkiem i bułką tartą... ech...

reklama
Do góry