reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

No WIŚNIA!!!

No fajnie... o ile mnie przyjmą ;)

Rzygam od wczoraj... koszmar jakiś z tą ciążą. I ciągle śnie że rodze ;)

Ja mam żołądkowe przypadłości z drugiej strony dość często ostatnio ... niby wyszły mi jakieś na woreczku żółciowym polipy czy kamienie i podobno to może mieć wpływ. No ale muszę się pilnować z jedzeniem żeby unikać nagłych wizyt w wc [emoji850] dziś tez zaparkowałam obok toy toya ale mam nadzieje ze nie będę musiała tam iść [emoji23] na siku pójdę w krzaki :) myśle ze nie będą na datę ważności dowodu patrzeć.

reklama
Ja mam żołądkowe przypadłości z drugiej strony dość często ostatnio ... niby wyszły mi jakieś na woreczku żółciowym polipy czy kamienie i podobno to może mieć wpływ. No ale muszę się pilnować z jedzeniem żeby unikać nagłych wizyt w wc [emoji850] dziś tez zaparkowałam obok toy toya ale mam nadzieje ze nie będę musiała tam iść [emoji23] na siku pójdę w krzaki :) myśle ze nie będą na datę ważności dowodu patrzeć.
Ja już tylko na chlebie z masłem jadę. Wczoraj poszalałam bo dałam pasztet to teraz rzyganie na piąty zagon. Uroczo. Nic już nie jem w sumie. Warzywa be. Owoce jeszcze gorzej...

Ja już tylko na chlebie z masłem jadę. Wczoraj poszalałam bo dałam pasztet to teraz rzyganie na piąty zagon. Uroczo. Nic już nie jem w sumie. Warzywa be. Owoce jeszcze gorzej...

A ja właśnie na pasztet ok reaguje :) ogólnie takie co najprostsze jedzenie bez tłustych ostrych bo inaczej od razu masakra

Czesc dziewczyny! Ja po obowiazkowej pobudce o 5 i czytelnictwie przez 1,5 h odleciala i spalam do 11. Nie moglam sie ruszyc. Sniadanie na mnie czekalo, bo mam faceta na urlopie. Mam mnostwo spraw do zalatwiania dzisiaj i ostatnie zajecia szkoly rodzenia. Nie, nie czuje sie przygotowana do rodzenia, chcociaz bylo dosc ciekawie.
Moj zlozyl dostane lozeczko- brakuje w nim szczebelkow, a szuflada dorabiana... no cuda :(. Jak szczebelkow kolega nie znajdzie to lozeczko wraca do niego lub laduje na smietniku. Ach te prezenty...

Zabije dziś kogoś!!
Czy któraś przez Emp@tie składała o "Dobry start"? Ja od 1.07 próbuje i huk! wiesza się na wpisywaniu adresu! Szlag mnie trafi.
Dodatkowo wcisnęli mnie na USG 30+1
na jutro. Fajowo! Ale afera jest inna bo nie mam ubezpieczenia. Uświadomiłam babę że w ciąży mam darmową opiekę i hak jej do mojego ubezpieczenia. No to że dobrze. Tylko 20 minut wcześniej mam być z dowodem. Ha! A dowód mam nieważny ;) ale ciii może nie zobaczą... ino żeby dane się zgadzały...
wiem, że moja mama jakoś przez żadną stronę nie mogła złożyć i jak jej powiedziałam żeby spróbowała przez stronę banku to wtedy się udało

Czesc dziewczyny! Ja po obowiazkowej pobudce o 5 i czytelnictwie przez 1,5 h odleciala i spalam do 11. Nie moglam sie ruszyc. Sniadanie na mnie czekalo, bo mam faceta na urlopie. Mam mnostwo spraw do zalatwiania dzisiaj i ostatnie zajecia szkoly rodzenia. Nie, nie czuje sie przygotowana do rodzenia, chcociaz bylo dosc ciekawie.
Moj zlozyl dostane lozeczko- brakuje w nim szczebelkow, a szuflada dorabiana... no cuda :(. Jak szczebelkow kolega nie znajdzie to lozeczko wraca do niego lub laduje na smietniku. Ach te prezenty...

Dlatego ja nie przyjmuje nic. Jest dużo okazji można kupić taniutko , a tak to wywalić nie wypada i trza się męczyć z tym co dadzą ;( przynajmniej u mnie bo zaaaz by było ze sodowa odbija

Jak nie bedzie szczebelkow to oczywiscie wywale to lozeczko bez skrupolow ;). I nawet moj mnie nie powstrzyma ;).
Ja jestem przeciwna produkcji nadmiernej ilosci smieci, dlatego staram sie kupowac z glowa i nie za duzo. Jestem zwolenniczka ponownego uzywania, jesli cos sie nadaje, ale sa granice :).

reklama
Do góry