reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja też uwielbiam i całe szczęście synek też. Bo mąż to leniuch i wołami to rano z łóżka nie wyciągnę. Ja mam wtedy więcej energii. Uwielbiam i korzystam że jeszcze moge

Ja tez z rana najbardziej do życia. Natomiast moje pancie to śpią do 8 -9 . Ja w ich wieku uwielbiałam wstawać o 3:30 i jeździć z tata do pracy a czasem jeszcze na grzyby bladym świtem. Samej mi się nie chce w tygodniu Natomiast w weekend to maz wstaje przed 6 najpóźniej i można by coś zdziałać ale zanim one wstaną się wystroja i zjedzą to musiałyby o 5 wstać.

reklama
To moje i tak niezłe. U koleżanki począwszy od ośmiolatka siedzą na komputerze do 2-3 w nocy a wstają około 13-14. Matka poda gacie , herbatkę kanapkę , potem poda obiadek , potem taki się wykąpie bo mama zrobiła kąpiel i kolacje. I dalej większość nocy na kompie.

Ja tez z rana najbardziej do życia. Natomiast moje pancie to śpią do 8 -9 . Ja w ich wieku uwielbiałam wstawać o 3:30 i jeździć z tata do pracy a czasem jeszcze na grzyby bladym świtem. Samej mi się nie chce w tygodniu Natomiast w weekend to maz wstaje przed 6 najpóźniej i można by coś zdziałać ale zanim one wstaną się wystroja i zjedzą to musiałyby o 5 wstać.

To ja byłam jak Ty.. i też z tatą wszystko. Ale mi przypomniałaś.. ciekawe jak będzie moja panienka.. oby jak synek rano wstawała bo inaczej będzie musiała z tatą spać..

To moje i tak niezłe. U koleżanki począwszy od ośmiolatka siedzą na komputerze do 2-3 w nocy a wstają około 13-14. Matka poda gacie , herbatkę kanapkę , potem poda obiadek , potem taki się wykąpie bo mama zrobiła kąpiel i kolacje. I dalej większość nocy na kompie.
Okropne to.. Ale mojemu m by odpowiadało..

Ja czekam na jutrzejsze ciasto jagodowe od teściowej :tak:
To dziś post , jutro nadrobię .

Dziś rozmawiałam z moją dentystka i powiem Wam że nie potrafię zapomnieć o tej rozmowie. Szkoda mi babeczki, dzieci swoich mieć nie może a o adopcje z mezem starają się już 3 lata, co to za filozofia w naszym Państwie...a Domy Dziecka przepełnione. Co najdziwniejsze , gdyby chcieli zostać Rodzina Zastępcza to już po 3 MSC mogliby mieć dziecko u siebie, czyli wystarczyłoby tylko ukończone szkolenie...:no2:

Ja czekam na jutrzejsze ciasto jagodowe od teściowej :tak:
To dziś post , jutro nadrobię .

Dziś rozmawiałam z moją dentystka i powiem Wam że nie potrafię zapomnieć o tej rozmowie. Szkoda mi babeczki, dzieci swoich mieć nie może a o adopcje z mezem starają się już 3 lata, co to za filozofia w naszym Państwie...a Domy Dziecka przepełnione. Co najdziwniejsze , gdyby chcieli zostać Rodzina Zastępcza to już po 3 MSC mogliby mieć dziecko u siebie, czyli wystarczyłoby tylko ukończone szkolenie...:no2:

Smutne to. Kilka z moich koleżanek ma dzieci adoptowane.. one za każdą ciążę życie by oddały.

reklama
Dzień dobry.
My wstaliśmy i zaraz ruszamy. Muszę się ogarniać bo Dawid już chce wychodzić.. fajna pogoda dzisiaj. Malutka już kopie ol odkad oczy otworzę.. Miłego dnia laseczki

Do góry