reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Kasiaczek89pl ja mieszkam na wsi, więc do mnie nie opłaca się położnej dojechać a w ośrodku jest tylko taka co po porodzie przychodzi. Więc sobie darowalam. Wizyty u ginekologa mam często więc w sumie ona za wiele by mi nie pomogła. Chodzę na szkole rodzenia i tam jest położna, która w razie czego pomoże przy porodzie. Ale tak jak pisałam ja jestem twardo nastawiona na poród w prywatnej klinice. Mam nadzieję że dotrwam.

Chodziło mi tak o wiedzę , rozmowę. Napewno w szkole rodzenia tez będą mówić w jakim przypadku się już wybierać do szpitala, czym objawia się poród , jak wyglada strona techniczna itd. Także nic się nie martw jesteś widzę w dobrych rękach.

Kasiaczek89pl ja mieszkam na wsi, więc do mnie nie opłaca się położnej dojechać a w ośrodku jest tylko taka co po porodzie przychodzi. Więc sobie darowalam. Wizyty u ginekologa mam często więc w sumie ona za wiele by mi nie pomogła. Chodzę na szkole rodzenia i tam jest położna, która w razie czego pomoże przy porodzie. Ale tak jak pisałam ja jestem twardo nastawiona na poród w prywatnej klinice. Mam nadzieję że dotrwam.
A dlaczego w prywatnej klinice? Bo ze opieka poporodowa lepsza to na pewno, ale zaplecze szpitalne w dobrej placowce przydaje sie jakby cos mialo sie skomplikowac.
Ja sie zastanawiam czy mozna wynajac sobie pielegniarke lub polozna do pomocy po cc? Jak nie bede sie mogla ruszyc to chcialabym, zeby mi ktos pomogl.

IMG_0847.JPG
IMG_0848.JPG
czy któraś z Was kiedyś myła tym boberka ? Byłam po zmianę globulek i gin mi zalecił, bardzo chwalił.

Załączniki

• IMG_0847.JPG
    IMG_0847.JPG
    407,1 KB · Wyświetleń: 282
  • IMG_0848.JPG
    IMG_0848.JPG
    428,8 KB · Wyświetleń: 278
Macie jakieś domowe sposoby na zgagę czy lepiej zastosować coś z apteki ?
Nigdy nie miałam zgagi a teraz okropne pieczenie w przełyku także myślę że to niestety to .

reklama
Do góry