reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Z tym smutkiem coś na rzeczy bo mi też tak jakoś smutno wręcz depresyjnie. I zupełnie bez powodu jakiegoś racjonalnego

U mnie nie najgorzej ale tez jakoś tak ... byle jak. Dosłownie byle jak ... może jutro jak będę się czuć jakoś to się ogarnę i skocze do mamy bo przyjechała siostra z dziećmi i wogole jest odpust taki kilkudniowy, karuzele to może się przejdę z młodymi.

reklama
A ja skorzystałam z promocji na stronie 5 10 15 i zamówiłam skarpetki i rajtki w najmniejszym rozmiarze i bluzę na 74. Bo przed obniżką kosztowała 60 zł a teraz 20 zł.
Za wszystko 54 zł z kurierem. Biorąc pod uwagę, że w pepco nie było tych najmniejszych (9/11) rozmiarów a do najbliższego sklepu stacjonarnie mam 50 km to jestem zadowolona :happy:

Załączniki

• 0a13d7f98fff9cec0f87213292961eec.jpg
    0a13d7f98fff9cec0f87213292961eec.jpg
    280,3 KB · Wyświetleń: 71
  • 4fbf2e1c09f4273a11a2fa0c58e50344.jpg
    4fbf2e1c09f4273a11a2fa0c58e50344.jpg
    212,7 KB · Wyświetleń: 72
  • 43ae33b8d9b0082c0dab96f5dfa4d433.jpg
    43ae33b8d9b0082c0dab96f5dfa4d433.jpg
    213,9 KB · Wyświetleń: 74
  • 36cd767c2e7a6857387acd084e8572ba.jpg
    36cd767c2e7a6857387acd084e8572ba.jpg
    263,4 KB · Wyświetleń: 69
A ja skorzystałam z promocji na stronie 5 10 15 i zamówiłam skarpetki i rajtki w najmniejszym rozmiarze i bluzę na 74. Bo przed obniżką kosztowała 60 zł a teraz 20 zł.
Za wszystko 54 zł z kurierem. Biorąc pod uwagę, że w pepco nie było tych najmniejszych (9/11) rozmiarów a do najbliższego sklepu stacjonarnie mam 50 km to jestem zadowolona :happy:

Super. Cudaśne .

Słodkości [emoji7]

Z tym smutkiem coś na rzeczy bo mi też tak jakoś smutno wręcz depresyjnie. I zupełnie bez powodu jakiegoś racjonalnego
Mam tak samo. Podejrzewam, że to przez świadomość lata skonfrontowaną z jesienną wizją za oknem.

A co u mnie? Nakaz mierzenia ciśnienia. Od kiedy zaczęłam mierzyć, to jest... w normie! Ale jaja. Chyba się przestraszyło szpitala. A miałam wahania nawet do 160 wcześniej. Bobas waży już 1,5 kg. A jak wasze dzieciaki? Ja czuję, że chyba zaczyna brakować miejsca w moim brzuchu, bo jest taki napięty.

Aaa i co do wagi - mam równo 2 kg do przodu. A pojutrze zaczynam 31 tydzień. Także nie jest źle.

Mam tak samo. Podejrzewam, że to przez świadomość lata skonfrontowaną z jesienną wizją za oknem.

A co u mnie? Nakaz mierzenia ciśnienia. Od kiedy zaczęłam mierzyć, to jest... w normie! Ale jaja. Chyba się przestraszyło szpitala. A miałam wahania nawet do 160 wcześniej. Bobas waży już 1,5 kg. A jak wasze dzieciaki? Ja czuję, że chyba zaczyna brakować miejsca w moim brzuchu, bo jest taki napięty.

Aaa i co do wagi - mam równo 2 kg do przodu. A pojutrze zaczynam 31 tydzień. Także nie jest źle.

Mi od wczoraj wbija chyba nogę pod żebro , za chwile znowu czuje coś w pachwinie i ogólne szaleństwo. A to dopiero 1,60 kg niby jak będzie większy to nie będzie miał gdzie szaleć

Ja też duża przymulona jestem . Po badaniu poszłam spać i spałam do 14.30.
Ostatnio ciągle mi duszno.
Dziewczyny myślę ,że ten nastrój jest spowodowany pogodą...
Ja skarpetek mam różne rozmiary. Maluskich mam że 6 i trochę większych. Bobaskowi zawsze można podwinąć :)

reklama
Ja też duża przymulona jestem . Po badaniu poszłam spać i spałam do 14.30.
Ostatnio ciągle mi duszno.
Dziewczyny myślę ,że ten nastrój jest spowodowany pogodą...
Ja skarpetek mam różne rozmiary. Maluskich mam że 6 i trochę większych. Bobaskowi zawsze można podwinąć :)

Dokładnie. A one i tak ciagle spadają. Ja wybieram polspiochy i mam spokój z poprawianiem tych skarpetek:).

Do góry