reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja mam ochraniacz do wózka pod prześcieradło. Taki w razie co od zalania. A tak to gondola jest już wyłożona takim materiałem białym w środku. Można to ściągać bez problemu więc będę prać w razie potrzeby.

Hej dziewczyny, ja wlasnie po wizycie-szyjka trzyma 33mm (miesiac temu 26mm), bez skracania, 31,3 tc- chlopczyk wazy 2175 g!! sporo jak na ten tydzien ciazy... ale staram sie nie wpadac w panike

Wow. To super. Gratulacje szyjki :) no piec dni do przodu niz u mnie a prawie 40 deko więcej :) kawał chłopa :).

IMG_0842.JPG
jak jesteście chętne to założyłam taki wątek :) możemy poszaleć z brzuszkami bo już po nickach się kojarzymy :) no i w końcu mamy co pokazywać :)

Załączniki

• IMG_0842.JPG
    IMG_0842.JPG
    119,5 KB · Wyświetleń: 286
reklama
Do góry