reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ale wam fajnie możecie rodzic w połowie sierpnia a ja będę jeszcze miesiąc z brzuchem chodzić :oo:
Już mi jakby ciut lepiej wzięłam apap ale rano to zwłoki że mnie nawet słabo i źle i ciężko już się polepszylo w sensie mogę funkcjonowac, powiesiłam pranie i gotuje dzieciom krupnik popołudniu pizza na mieście u cioci :biggrin2:

Dobrze ze Ci lepiej. Mnie tez plecy bolą dziś. Za dużo w weekend porobione

reklama
U mnie wszyscy , którzy wiedzą ,że byłam u lekarza czekają na fotorelacje [emoji7][emoji16][emoji16][emoji16]

U mnie to samo, a ze dojezdzamy na genetyczne badania, na ktorych mamy tez 3d 50km, to jak wracamy to te cale pol godziny siedze w aucie i sie gapie na malego i rozsylam do wszystkich zdjecia :D maz juz wie, ze w tym czasie nie porozmawiamy, bo jestem zafascynowana :p
Juz nie moge sie doczekac, bo teraz jedziemy 17lipca [emoji173]️[emoji7]

Kasiaczek89pl lekarz nic nie mówił za bardzo, wszystko jest ok i kazał się "donosić" :) będziemy na bieżąco patrzeć co i jak. Ale tydzien temu była ułożona główkowo, może powoli się szykuje do startu :)
Olka.fasolka ja mam wizytę 18 lipca :) już się też nie mogę doczekać.
Martabunia bardzo ładne zdjęcia :) ja też uwielbiam, czekam na mój pamiętnik będę wklejac wszystko i opisywać dla Małej :)

Ja mam planowo jakoś koło 20 wizytę. Zleci :) to już chyba nasza ostatnia prosta dziewczyny. Coraz bliżej

U mnie narazie był posladkowo ale może jeszcze fiknie :) poza tym to trzecie to już inaczej patrzą:) W środę na badaniu miał główkę na dole nisko. A w piątek na usg już odwrócony :)
Moja ciągle zwinięta w rogal, w poprzek.
W środę mam wizytę to zobaczymy.
Ja nie mam żadnego zdjęcia do pokazania rodzinie :no2:
Leży tak, że nie ma co pokazywać albo buzie zasłania rączkami. Na ostatniej wizycie to nie dość że ręce na buzi to jeszcze pępowinę oburącz trzymała więc widziałam ledwo kawałek oka i przez chwilkę usta.
Jak tak dalej pójdzie to żadnej pamiątki nie będę miała.

W sobotę byliśmy na osiemnastce.
Niedziela leniwa i dziś rano już mąż pojechał do pracy. Ale wróci za 2 tygodnie na urlop.
Więc jakoś zleci.
Położna dziś była na wizycie. Serduszko od razu znalazła jak jej pokazałam gdzie było ostatnim razem. Więc 5 minut i wizyta z głowy.
Auto kupione, jeszcze tylko nowe tablice. Mam 38 numerek, na środę akurat po.wizycie u gina więc pasuje mi bardzo.

Moja ciągle zwinięta w rogal, w poprzek.
W środę mam wizytę to zobaczymy.
Ja nie mam żadnego zdjęcia do pokazania rodzinie :no2:
Leży tak, że nie ma co pokazywać albo buzie zasłania rączkami. Na ostatniej wizycie to nie dość że ręce na buzi to jeszcze pępowinę oburącz trzymała więc widziałam ledwo kawałek oka i przez chwilkę usta.
Jak tak dalej pójdzie to żadnej pamiątki nie będę miała.

Tak jak ja :( choć mam jedno z pierwszego genetycznego. I tak mi się marzy by choć na chwile zobaczyć jak mój mały wygląda :)

A co do tycia to w kartę mam wpisaną pierwszą wagę z 7 tc a wtedy już miałam 3 kilogramy na plusie.
Więc sobie doliczam.
Na ostatniej wizycie już było łącznie 10 kilo. Teraz na pewno więcej pokaże bo widzę to po moim rosnącym wszystkim :sorry2:
Heh.

Dobra, to jak już takie monologi walę to powiem jeszcze, że dziś przyszła zamówiona paczka z pajacykami i bodziakami.
Mam od teraz na stanie 35 sztuk "piżam" więc wyprawka ciuchowa z głowy :happy2:
Jeszcze tylko przyjdzie ze Smyka zamówienie z tym kompletem (sukienka + leginsy i dwie pary czapeczek).

reklama
Dobra, to jak już takie monologi walę to powiem jeszcze, że dziś przyszła zamówiona paczka z pajacykami i bodziakami.
Mam od teraz na stanie 35 sztuk "piżam" więc wyprawka ciuchowa z głowy :happy2:
Jeszcze tylko przyjdzie ze Smyka zamówienie z tym kompletem (sukienka + leginsy i dwie pary czapeczek).

Wszystkie w jednym rozmiarze ?

Do góry