reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Wszystkie w jednym rozmiarze ?
Nie. Po kilka na 56 i na 68. A większość na 62.
Jak urodzi się mała i te 62 będą wisiały to będę miała powiedzmy 15 sztuk różnych rzeczy najmniejszych więc jakoś obskoczymy ten początek a ja będę miała czas żeby dokupić jeszcze o kilka więcej.
Ale obaj moi chłopcy zaczynali od rozm 62 więc to na nim się skupiam jako na takiej bazie.

dziewczyny kupujecie prześcieradło do wózka czy coś żeby podłożyć na spód? czy kocyk po prostu? ja poprzednio rodziłam zimą, to miałam małego w śpiworku od początku, więc nie wiem jak to na lato/jesień

Moja ciągle zwinięta w rogal, w poprzek.
W środę mam wizytę to zobaczymy.
Ja nie mam żadnego zdjęcia do pokazania rodzinie :no2:
Leży tak, że nie ma co pokazywać albo buzie zasłania rączkami. Na ostatniej wizycie to nie dość że ręce na buzi to jeszcze pępowinę oburącz trzymała więc widziałam ledwo kawałek oka i przez chwilkę usta.
Jak tak dalej pójdzie to żadnej pamiątki nie będę miała.

Może jest nieśmiała :) ja z poprzednich ciąż nie mam bo nie dawała mi lekarka w przychodni.

dziewczyny kupujecie prześcieradło do wózka czy coś żeby podłożyć na spód? czy kocyk po prostu? ja poprzednio rodziłam zimą, to miałam małego w śpiworku od początku, więc nie wiem jak to na lato/jesień
Ja raczej nie. Mam tyle kocy, kocyków ,że dla mnie osobiście będzie to zbędny wydatek.

reklama
To ja jestem w średniowieczu nie kładę do wózka NIC chyba że kocyk ew.

U mnie były na zimę dzieci to były ubrane i w tej gondoli. Znaczy miałam starszego typy wózek tam się takie nosidełko ( moja matka mówiła ze wyglada jak trumna ) wkładało. A potem to już w spacerówkę. A teraz to niewiem , jak kupię wózek to będę myśleć :)

Do góry