reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

A w ogóle gdzie się podziewacie? Ja się wyspałam kurde w domu syf po obiedzie muszę ruszyć tylek dobrze ze jutro jadę z dziećmi do siostry męża to wkoncu wyjdę z domu bo inaczej to zgnije dosłownie :errr::p

reklama
Teraz

Teraz udało się wysłać link, kurcze jak muszę kupować takie rzeczy to się na nich nie znam więc jeszcze raz dziękuję za radę, popatrz proszę i napisz co myślisz o używanym tak jak pisałam na nowy trochę mi drogo a mam jeszcze kilka wydatków hihi
Myślę, że spoko. Baterie obowiązkowo wymień i sprawdź czy działa, zanim maluch się pojawi :)

Ja odkładam tłuszczyk u mamy... :p
IMG_20180701_154218.jpg

Załączniki

• IMG_20180701_154218.jpg
    IMG_20180701_154218.jpg
    63 KB · Wyświetleń: 530
Mnie boli brzuch... od wczoraj. To nie ciążowe dolegliwości tylko trawienne. Jakiś zastój muszę mieć w jelicie bo czuję jakbym miała tam kamienie o ostrych brzegach. Moja wina bo odpuściłam lekkie jedzenie. To teraz cierpię. Dobrze że mąż się zreflektował i zajmuje Nami. Poszli teraz na długi spacer. Dzieci przez pogodę się nudzą jak mopsy.
Normalnie jakiś ten dzień dziś do dupy.

Mnie boli brzuch... od wczoraj. To nie ciążowe dolegliwości tylko trawienne. Jakiś zastój muszę mieć w jelicie bo czuję jakbym miała tam kamienie o ostrych brzegach. Moja wina bo odpuściłam lekkie jedzenie. To teraz cierpię. Dobrze że mąż się zreflektował i zajmuje Nami. Poszli teraz na długi spacer. Dzieci przez pogodę się nudzą jak mopsy.
Normalnie jakiś ten dzień dziś do dupy.
Oooo, moja córka właśnie przed chwilą miała to samo [emoji14]
A tak serio, to ja na takie okazje robię sobie.... Ciastka [emoji14] owsiane, z dużą ilością bakalii i siemienia lnianego ;)

Skorzystałam z maminego lustra. Ja pierdziele, a gdzie tam koniec ciąży?!
IMG_20180701_175259.jpg
IMG_20180701_175422.jpg

Załączniki

• IMG_20180701_175259.jpg
    IMG_20180701_175259.jpg
    61,4 KB · Wyświetleń: 478
  • IMG_20180701_175422.jpg
    IMG_20180701_175422.jpg
    62,1 KB · Wyświetleń: 477
Oooo, moja córka właśnie przed chwilą miała to samo [emoji14]
A tak serio, to ja na takie okazje robię sobie.... Ciastka [emoji14] owsiane, z dużą ilością bakalii i siemienia lnianego ;)

Skorzystałam z maminego lustra. Ja pierdziele, a gdzie tam koniec ciąży?!Zobacz załącznik 872754Zobacz załącznik 872755
Ja póki co dieta pitna. I gorąca herbata. A nie powiem że nie zjadłabym czegoś EXTRA bom już głodna...
Dobrze wyglądasz, ten Twój brzuch oryginalny ale wcale nie taki olbrzymi :) W ogóle od ostatnich zdjęć mam wrażenie że ci się podniósł??

Miki się niżej ułożył. Leżał na linii pępka do tej pory teraz wyraźnie pod...

reklama
Do góry