KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Pierdzielne se na noc DRINA Z LNU może coś się ruszy...
Polecam czereśnie i mleko. Mnie wczoraj jak ruszyło... dziś ponad kilogram mniej na wadze [emoji12][emoji12][emoji12]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pierdzielne se na noc DRINA Z LNU może coś się ruszy...
Haha mnie mąż chciał uraczyć sokiem z kapusty lub ogórków kiszonych. Dla mnie to już jazda ekstremalna bez trzymanki i liczę że się ruszy samo..Polecam czereśnie i mleko. Mnie wczoraj jak ruszyło... dziś ponad kilogram mniej na wadze [emoji12][emoji12][emoji12]
Wiem... do tej pory uważałam na to co jem bo najpierw żołądek potem zgaga... ale sobie darowałam...GoJ dieta serio może pomóc, ja przez cukrzycę jem zdrowo, ciemny chleb dużo warzyw itd. Nie mam ani zaparć ani boli, a jedynie śmierdzace wiatry :/
Upss
A my od wczoraj świętujemy pierwsza rocznicę ślubu
Minęło jak jeden dzień.
[emoji7][emoji7][emoji7] Dzielę się z wami naszą radością Zobacz załącznik 872782
A my od wczoraj świętujemy pierwsza rocznicę ślubu
Minęło jak jeden dzień.
[emoji7][emoji7][emoji7] Dzielę się z wami naszą radością Zobacz załącznik 872782
Świetujcie jak najdłużej w szczęściu, zdrowiu i miłość [emoji307]A my od wczoraj świętujemy pierwsza rocznicę ślubu
Minęło jak jeden dzień.
Ano właśnie... mózg chce a potem brzuch choruje. Ja to sobie TAAAAAK odbije po porodzie że klękajcie narody!Goj ja też dzisiaj cierpię po wczorajszym grillu u brata.. kiełbaski, kaszanka.. takie ciężkie, a tak dobrze wchodziło.. dzisiaj cierpię jak nie wiem co.. jeszcze u brata tluste nawet sałatki i surowki.. masakra.. Ale powstrzymać się nie umiałam to mam..