Link do: Monitor oddechu Angel Care AC 300
Coś tego stylu chce kupić
Ja tez obserwuje ta firme-znajomi rekomenduja, ze sie sprawdzil bez zarzutow
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Link do: Monitor oddechu Angel Care AC 300
Coś tego stylu chce kupić
Dziewczyny jeśli chodzi o monitory oddechu, to ja polecam babysense, ze względu na certyfikat medyczny. Pamiętajcie tez, że te monitory płytkowe nadaja tylko do tradycyjnych, drewnianych lozeczek. Jeśli któraś chce używać łóżeczka turystycznego lub wspolspac z dzieckiem to zostaje tylko monitor zakładany na pieluszke, tj. Snuza Hero.
Wybaczcie takie wtrącanie - zwyczajnie sprzedaję te sprzęty, więc mam rozeznanie
Ja ogólnie mam już nianie avent więc mi tylko sam aniołek oddechu potrzebnyJeszcze nie mam pojecia, tez obserwuje kilka uzywanych. Chcialabym z kamerka ale te sa mega drogie wiec pewnie to i tak nie wchodzi w gre. Moj maz- informatyk powiedzial ze kupimy zwykly a kamerke do tego osobno
Dobrze ze to napisałaś ja mam drewniane łóżeczko i moje dziecko głównie w nim będzie spało oprócz wózka oczywiście jak pójdziemy na spacery, a co myślisz o ruch płytowych Angel co wysłałam link?Dziewczyny jeśli chodzi o monitory oddechu, to ja polecam babysense, ze względu na certyfikat medyczny. Pamiętajcie tez, że te monitory płytkowe nadaja tylko do tradycyjnych, drewnianych lozeczek. Jeśli któraś chce używać łóżeczka turystycznego lub wspolspac z dzieckiem to zostaje tylko monitor zakładany na pieluszke, tj. Snuza Hero.
Wybaczcie takie wtrącanie - zwyczajnie sprzedaję te sprzęty, więc mam rozeznanie
Hmmm ujmę to tak - nie spotkałam się ze złymi opiniami, ale biorąc pod uwage, że to sprzęt potencjalnie ratujący życie, dla mnie certyfikat medyczny ma tu szczególne znaczenie.Dobrze ze to napisałaś ja mam drewniane łóżeczko i moje dziecko głównie w nim będzie spało oprócz wózka oczywiście jak pójdziemy na spacery, a co myślisz o ruch płytowych Angel co wysłałam link?
Teraz udało się wysłać link, kurcze jak muszę kupować takie rzeczy to się na nich nie znam więc jeszcze raz dziękuję za radę, popatrz proszę i napisz co myślisz o używanym tak jak pisałam na nowy trochę mi drogo a mam jeszcze kilka wydatków hihiHmmm ujmę to tak - nie spotkałam się ze złymi opiniami, ale biorąc pod uwage, że to sprzęt potencjalnie ratujący życie, dla mnie certyfikat medyczny ma tu szczególne znaczenie.