reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny a jakie macie objawy rozejscia spojenia oprocz bolu?
Bo kurcze od wczoraj troche ciezko mi sie przewraca z boku na bok, zaczynaja mnie bolec tak jakby „zawiasy”:p w miednicy, no i chodze jakbym przez tydzien na koniu jezdzila :D i sie zastanawiam czy to wlasnie to :/

Dziewczyny jeśli chodzi o monitory oddechu, to ja polecam babysense, ze względu na certyfikat medyczny. Pamiętajcie tez, że te monitory płytkowe nadaja tylko do tradycyjnych, drewnianych lozeczek. Jeśli któraś chce używać łóżeczka turystycznego lub wspolspac z dzieckiem to zostaje tylko monitor zakładany na pieluszke, tj. Snuza Hero.
Wybaczcie takie wtrącanie - zwyczajnie sprzedaję te sprzęty, więc mam rozeznanie ;)

Dziewczyny jeśli chodzi o monitory oddechu, to ja polecam babysense, ze względu na certyfikat medyczny. Pamiętajcie tez, że te monitory płytkowe nadaja tylko do tradycyjnych, drewnianych lozeczek. Jeśli któraś chce używać łóżeczka turystycznego lub wspolspac z dzieckiem to zostaje tylko monitor zakładany na pieluszke, tj. Snuza Hero.
Wybaczcie takie wtrącanie - zwyczajnie sprzedaję te sprzęty, więc mam rozeznanie ;)

Dziekujemy!!

Jeszcze nie mam pojecia, tez obserwuje kilka uzywanych. Chcialabym z kamerka ale te sa mega drogie wiec pewnie to i tak nie wchodzi w gre. Moj maz- informatyk powiedzial ze kupimy zwykly a kamerke do tego osobno :)
Ja ogólnie mam już nianie avent więc mi tylko sam aniołek oddechu potrzebny

Dobrze ze to napisałaś ja mam drewniane łóżeczko i moje dziecko głównie w nim będzie spało oprócz wózka oczywiście jak pójdziemy na spacery, a co myślisz o ruch płytowych Angel co wysłałam link?

Dobrze ze to napisałaś ja mam drewniane łóżeczko i moje dziecko głównie w nim będzie spało oprócz wózka oczywiście jak pójdziemy na spacery, a co myślisz o ruch płytowych Angel co wysłałam link?
Hmmm ujmę to tak - nie spotkałam się ze złymi opiniami, ale biorąc pod uwage, że to sprzęt potencjalnie ratujący życie, dla mnie certyfikat medyczny ma tu szczególne znaczenie.

Monitor oddechu BabySense
AniaStar Z tej firmy co mówisz znalazłam ten do tej ceny planuje kupić, możesz się wypowiedzieć??? Muszę kupić niestety używany od kogoś bo na nowy nie mogę sobie pozwolić,

reklama
Teraz
Hmmm ujmę to tak - nie spotkałam się ze złymi opiniami, ale biorąc pod uwage, że to sprzęt potencjalnie ratujący życie, dla mnie certyfikat medyczny ma tu szczególne znaczenie.
Teraz udało się wysłać link, kurcze jak muszę kupować takie rzeczy to się na nich nie znam więc jeszcze raz dziękuję za radę, popatrz proszę i napisz co myślisz o używanym tak jak pisałam na nowy trochę mi drogo a mam jeszcze kilka wydatków hihi

Do góry