reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja już 6 h w pociągu z psem na kolanach ( na szczęście ciagle śpi ) ale 10 kg waży. W przedziale komplet nawet nie ma jak nóg wyciągnąć, czuje ze mi napuchly ;( ale co najgorsze to kłuje mnie tak jakby serce z prawej strony co tak czuć przy oddychaniu. Normalnie to nie pierwszy raz, ale kiedyś mijało po 3 minutach a teraz już ponad godzinę nie mogę wziąć wdechu głębokiego :(
Jeszcze pół godziny tylko :)

reklama
Ja już 6 h w pociągu z psem na kolanach ( na szczęście ciagle śpi ) ale 10 kg waży. W przedziale komplet nawet nie ma jak nóg wyciągnąć, czuje ze mi napuchly ;( ale co najgorsze to kłuje mnie tak jakby serce z prawej strony co tak czuć przy oddychaniu. Normalnie to nie pierwszy raz, ale kiedyś mijało po 3 minutach a teraz już ponad godzinę nie mogę wziąć wdechu głębokiego :(
Dasz radę, już malutko zostało :)
Mi też nogi puchną jak długo siedzę.

Uważaj na siebie! Spróbuj poruszać nogami.

reklama
KINDERBUENOO88 a może spróbuj się jakoś przejść, gdzieś czytałam że nie zaleca się w ciąży długich podróży na siedząco. Chociaż już bliżej niż dalej :)

Minxior ja przytyłam niecałe 4 kilo, zaczynałam około 55,2 teraz 58,8

Omg, tylko 4? ja juz ponad 10, ale postanowilam sie w ciazy nie ograniczac.. bede ciezko pracowac po ciazy nad soba :)

Do góry