Paulamamula
Fanka BB :)
56 mam mało. Lekarz mówi że bd Pulpecik. Więc bardziej nastawiam się na większe .Wszystko 56 czy też 62 ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
56 mam mało. Lekarz mówi że bd Pulpecik. Więc bardziej nastawiam się na większe .Wszystko 56 czy też 62 ?
Mi lekarz nie mówił nic w tym stylu Ale obaj chłopcy po 4,2kg więc sama się nastawiam na dużą dziewczynkę.56 mam mało. Lekarz mówi że bd Pulpecik. Więc bardziej nastawiam się na większe .
Kochana jedz do szpitala na wszelki wypadek, jakbyś musiała tam zostać miesiąc dasz radę mówię ci najważniejsze twoje maleństwo!!!Hej. U mnie znowu brązowawy glut. Już nie wiem co robić :/
Witam się i ja.... StarAnia ale mialas stracha miesiąc musisz wytrzymać będzie dobrze trzymam kciuki...... Tak piszecie że szok, Paula super ubranka mnie też cieszy ciągle przeglądanie i układanie chociaż jak już mam poprasowane to tylko zgladam...... Moi już na dworze a ja się zebrać nie mogę, w przyszłym tygodniu będzie bardzo ciepło to obiecałam sobie ze dokończę pranie dla małego i będę mieć z głowy...... Zanim wstałam to mąż już z dziećmi rządził patrzę a oni na dworze nie uczesane, bez okularów, łóżka nie pościelone bez leków cała noc do syna wstawalam bo miała kaszel alergiczny ja nie wiem czasami myślę że jakbym umarła to te moje ładne dzieci byłyby zaniedbane no nie wierzę że mąż o czymś by kuźwa nie zapomniał z powrotem ich od domu syn inhalacje i śniadanie, dziewczyny włosy i miały jeszcze poodkurzac swój pokoj zjeść śniadanie i dopiero mogą się bawić ehhh ci faceci ale w sumie nie narzekam bo wszystko inne robi nawet dziś mam torta na zamówienie........ Ja mam z wczoraj gulasz do Tego dziś ziemniaki i kapusta obiad pycha a na jutro coś wymyślę miłego dnia
Zgadzam sięKochana jedz do szpitala na wszelki wypadek, jakbyś musiała tam zostać miesiąc dasz radę mówię ci najważniejsze twoje maleństwo!!!
Tylko ze wczoraj lekarka upierała się, że wszystko ok i nic się nie dzieje. Próbuje się skontaktować z położnaKochana jedz do szpitala na wszelki wypadek, jakbyś musiała tam zostać miesiąc dasz radę mówię ci najważniejsze twoje maleństwo!!!
No ja właśnie też mam sporo na 56, nawet nie wiem czy nie za dużo .Ja ubranka rozm 56 mam sporo bo wiem że przy synku używałam a urodzil się 4kg będę korzystać z nich do oporu..... Nie mogę doczekać się września ale przedemna jeszcze te wakacje i wyjazd córek na kolonie i stos wydatków na które bije się w głowę skąd wziąć??? No a jeść trzeba