reklama
b_dob
Fanka BB :)
StarAnia, nie dziwie sie ze jestes zestresowana tą całą sytuacją, koniecznie daj znać co powiedziała położna...trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze. Najwazniejsze żebyś czuła się zaopiekowana w tym momencie, stres w niczym nie pomaga choć ciężko się nie stresować.
Ja już po zakupach, mąż z córą pojechali w góry na kilka dni do Rodziny, ja zostałam w domu bo mieszkają bardzo wysoko i trzeba isc spory kawałek pod górę bo autem nie podjedzie sie niestety. No nic...odbije sobie po rozpakowaniu ☺
Chyba przeleze dzisiaj cały dzień...a co mi tam
Ja już po zakupach, mąż z córą pojechali w góry na kilka dni do Rodziny, ja zostałam w domu bo mieszkają bardzo wysoko i trzeba isc spory kawałek pod górę bo autem nie podjedzie sie niestety. No nic...odbije sobie po rozpakowaniu ☺
Chyba przeleze dzisiaj cały dzień...a co mi tam
GoJ idziemy łeb w łeb.
Witam sie dzisiaj. Zrobilam wszystkie badania na tą krzepliwosc i czekam ok tygodnia na wyniki. Wzielam dzisiaj pierwsza tabletke acardu.
StarAnia moja Paulinka nie fika aż tak jak Twój Miloszek. Super.
Kurcze dziewczyny chciałabym już sierpień.
Tez mam gorsze dni bo sie internetu glupiego naczytalam o tej krzepliwosci i zakrzepicy w ciazy i az mnie zmrozilo.
Jak sobie pomysle że moge stracic ten moj cud to mi sie chce wyć do księżyca. Ta pogoda tez nie pomaga na podly humor. Zobacz załącznik 871916
co to za aplikaja?
Adell1994
Ja tak samo dzisiaj miałam, to była bardzo męcząca noc.Ja dziś źle spałam... Jakoś mi było niewygodnie na prawym boku miałam już dość spania
Na lewym mnie bolały plecy i o MATKO ucho a na wznak bolą mnie nogi.
To może dziś ta pełnia była?Ja tak samo dzisiaj miałam, to była bardzo męcząca noc.
D
Deleted member 180961
Gość
Ja tez bucikow nie kupuje, mam jedne ale to juz na wiekszego szkraba.
Mam tylko takie skarpetki i mysle, ze na poczatek styknie, w razie czego dokupie
Ostatni tydzien jesli chodzi o spanie to mam jakis zjazd energetyczny, rano nie moge sie podniesc z lozka
Mam tylko takie skarpetki i mysle, ze na poczatek styknie, w razie czego dokupie
Ostatni tydzien jesli chodzi o spanie to mam jakis zjazd energetyczny, rano nie moge sie podniesc z lozka
Załączniki
kasiaczek89pl
Może i by dali ale zajęło by im to dużo czasu zapewne jakby wykończeni "nic nie robieniem" myśleli że już wszystko mają pod kontrolą to pewnie czystych majtek by brakło itp jak będą majtki to zapewne zostaną zapomniane obowiązkowe zajęcia dzieci itd ha ha my jednak kobiety jesteśmy stworzone do Tego siedzenia w domu i nic nie robienia....
My bardziej umiemy ogarnac chyba ... u mnie ostatnio większość robią oni ja tylko opieprzam jak coś zleale sami mogliby mieć problem zapamiętać co i jak
reklama
Mama7
My bardziej umiemy ogarnac chyba ... u mnie ostatnio większość robią oni ja tylko opieprzam jak coś zleale sami mogliby mieć problem zapamiętać co i jak
My mamy wprawę i doświadczenie robienia tego codziennie. To tak jak porównywać zmianę koło przez kogoś kto mniej więcej wie do mechanika który robi codziennie..
Niby pogoda fajna ale na imprezie mam sukienkę cieniutką.. A tu deszcz i 15stopni.. nima co założyć.. ech.. chyba dżinsy i koszulkę.. no szukam...