U
użytkownik 180176
Gość
U nas rośnie już jak szalonaA ja ciągle czekam, aż będzie cukinia w ogródku [emoji19]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas rośnie już jak szalonaA ja ciągle czekam, aż będzie cukinia w ogródku [emoji19]
Hihi , musi sobie dziewczyna radzić.To będzie buciki bez skarpetek nosiła?
Hihi , musi sobie dziewczyna radzić.
Najmniejsze spotkałam 14/15 a potrzebowała bym dla niej 10/13 chociaż ze trzy pary.
Ale mam dwie pary rajtek dla niej to i w końcu skarpetki znajdę
A te butki mają w zestawie 4 pary takich ciepłych a'la kozaczków i w praktyce to traktuje je jak skarpety grube hihi
Dzień dobry w ten ostatni dzień czerwca . Mój mały kopał pół nocy więc i ja od 4 do prawie 6 nie spałam, jednak udało się dospaćHalo halo jest tu kto?
Ja już wstałam, chłopcy śpią.. malutka kopie, bo wstaje jak ja.. kochana..
Mam kilka chwil na książkę to skorzystam. Ostatnio męczę Beatę Pawlikowską " w dżungli zdrowia" gdyby nie ciąża to już bym była weganką po lekturze tej książki.. hihi jestem fanką Beaty i Ewy Ch
Beata ma super podejście do życia i jest szczęśliwa kobietą.. prubuję znaleźć lekarstwo jak ona to zrobiła.. i po lekturze tej książki wiem, że zaczęła od diety..A tak naprawdę od odstawienia wszelakiej chemii.. już nie zanudzam..to paaaa
Też mam te malutkie z Lidla, miałam właśnie pisać chyba było tam 5 par za 12 zł ja mam tyle ubranek że za głowę się wczoraj złapałam jak robiłam pranie. Zostało mi poprasować, ułożyć rozmiarami i do komodySkarpetki 11-14 W Lidlu kupiłam j jeszcze z tych małych w smyk takie z koronką na łydce.. cudowne..
Malutka dama w kozaczkach.. no miodzio..
Dla tych mam co mają synkowi kolejna córeczka to brak słów aby wyrazić.. już wariujemy z ubrankami, a co dalej bedzie?
U mnie też , już były cukinie nadziewane mięsem mielonym, makaron z cukinią, leczo, smażona w panierce , kasza z cukinią , zupa krem już nie wiem co z nią robićU nas rośnie już jak szalona
Wszystko 56 czy też 62 ?Ja się nie potrafię powstrzymać od wiecznego układania w szafce Kruszynki
Co chwilę zmieniam miejsce hehe .
Skarpetek ma z 30 par , mała ma po kuzynie. Jedyne co zostało do zakupu i uszycia to pieluszki wielorazowej.
Jakby jakaś mama miała blisko to 4go w Rybniku jest spotkanie nt wielorazowego pieluszkowania.
Hihi. Faktycznie, potwierdzam. Można się wyżyć artystycznie terazDla tych mam co mają synkow i kolejna córeczka to brak słów aby wyrazić.. już wariujemy z ubrankami, a co dalej bedzie?