reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
To będzie buciki bez skarpetek nosiła?:D
Hihi , musi sobie dziewczyna radzić.
Najmniejsze spotkałam 14/15 a potrzebowała bym dla niej 10/13 chociaż ze trzy pary.
Ale mam dwie pary rajtek dla niej to i w końcu skarpetki znajdę :rolleyes2:
A te butki mają w zestawie 4 pary takich ciepłych a'la kozaczków i w praktyce to traktuje je jak skarpety grube hihi ;-) ;)

Hihi , musi sobie dziewczyna radzić.
Najmniejsze spotkałam 14/15 a potrzebowała bym dla niej 10/13 chociaż ze trzy pary.
Ale mam dwie pary rajtek dla niej to i w końcu skarpetki znajdę :rolleyes2:
A te butki mają w zestawie 4 pary takich ciepłych a'la kozaczków i w praktyce to traktuje je jak skarpety grube hihi ;-) ;)

Skarpetki 11-14 W Lidlu kupiłam j jeszcze z tych małych w smyk takie z koronką na łydce.. cudowne..
Malutka dama w kozaczkach.. no miodzio..

Dla tych mam co mają synkowi kolejna córeczka to brak słów aby wyrazić.. już wariujemy z ubrankami, a co dalej bedzie?

Halo halo jest tu kto?
Ja już wstałam, chłopcy śpią.. malutka kopie, bo wstaje jak ja.. kochana..
Mam kilka chwil na książkę to skorzystam. Ostatnio męczę Beatę Pawlikowską " w dżungli zdrowia" gdyby nie ciąża to już bym była weganką po lekturze tej książki.. hihi jestem fanką Beaty i Ewy Ch:)
Beata ma super podejście do życia i jest szczęśliwa kobietą.. prubuję znaleźć lekarstwo jak ona to zrobiła.. i po lekturze tej książki wiem, że zaczęła od diety..A tak naprawdę od odstawienia wszelakiej chemii.. już nie zanudzam..to paaaa
Dzień dobry w ten ostatni dzień czerwca :) . Mój mały kopał pół nocy więc i ja od 4 do prawie 6 nie spałam, jednak udało się dospać :)

Skarpetki 11-14 W Lidlu kupiłam j jeszcze z tych małych w smyk takie z koronką na łydce.. cudowne..
Malutka dama w kozaczkach.. no miodzio..

Dla tych mam co mają synkowi kolejna córeczka to brak słów aby wyrazić.. już wariujemy z ubrankami, a co dalej bedzie?
Też mam te malutkie z Lidla, miałam właśnie pisać :) chyba było tam 5 par za 12 zł ;) ja mam tyle ubranek że za głowę się wczoraj złapałam jak robiłam pranie. Zostało mi poprasować, ułożyć rozmiarami i do komody :)

Ja się nie potrafię powstrzymać od wiecznego układania w szafce Kruszynki
Co chwilę zmieniam miejsce hehe .
Skarpetek ma z 30 par , mała ma po kuzynie. Jedyne co zostało do zakupu i uszycia to pieluszki wielorazowej.
Jakby jakaś mama miała blisko to 4go w Rybniku jest spotkanie nt wielorazowego pieluszkowania.:blink:

reklama
Do góry