reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

:errr::eek::eek:
Mi diabetllog wymienilq glukometr bo pierwszy zanizal wyniki teraz ok
Czasem pod 130 max 135.

Kinderbueno uwazaj na ten niski cukier ja sie wystraszylam jak raz mialam tak niski d9kladbie 68 mialam to sie wysyraszylam i lyzke miodu zjadlam. Mi lekarka mowila ze ponizen 70 nie moze schodzic hipoglikemia i hiperglikemia. ..podobno za niski cukier jest gorszy dla plodu niz za wysoki
Tak czytalam
Zazwyczaj mam ba czczo 80 pare 70 pare godzine po posilku 108 ..117 max 135 mialam ale to po za obfitym obiedzie albo lodach :(

reklama
Męczy mnie katar gardlo przez ten katar glowa zatoki...
Yh postanowione bierzemy cybexa balios s i aton 5 jaki on jest slicznusi zgrabny obrotny intuicyjny oh jesyem w nim zakochana :D ♡♡♡♡

Dziewczyny prosze napiszcie mi ze wymyslam i ze wszystko bedzie dobrze bo ja juz wariuje. Dzisiaj przyszedl facet konczyc montowac meble w sypialni i siedzialam w innym pokoku i nagle poczulam dziwny zapach, wiec sie ubralam i wyszlam z domu i dzwonilam do niego co to bylo, to powiedzial, ze rozpuszczalnik do silikonu i ze nie pomyslal :/ i teraz strasznie sie boje ze cos moglo sie stac dziecku od wdychania tego. Trwalo to moze 2-3 min jak bylam w domu i od tamtej pory nie wrocilam tam i dzisiaj spie u mamy. Maz tam byl po rzeczy, to mowi ze nic nie czuc. Co myslicie? I kiedy moge wracac do domu? Ja zaraz zwariuje :(
Spokojnie!!!! Nie martw sie bo tym to bardziej zaszkodzisz :( szybko zareagowalas wiec nic sie nie stalo na 100proc nic sie nie stresuj :-) wywietrzcie wszystko :-) i gra gitara

Dziewczyny prosze napiszcie mi ze wymyslam i ze wszystko bedzie dobrze bo ja juz wariuje. Dzisiaj przyszedl facet konczyc montowac meble w sypialni i siedzialam w innym pokoku i nagle poczulam dziwny zapach, wiec sie ubralam i wyszlam z domu i dzwonilam do niego co to bylo, to powiedzial, ze rozpuszczalnik do silikonu i ze nie pomyslal :/ i teraz strasznie sie boje ze cos moglo sie stac dziecku od wdychania tego. Trwalo to moze 2-3 min jak bylam w domu i od tamtej pory nie wrocilam tam i dzisiaj spie u mamy. Maz tam byl po rzeczy, to mowi ze nic nie czuc. Co myslicie? I kiedy moge wracac do domu? Ja zaraz zwariuje :(
Myślę że nie ma co panikować :) gdybyś siedziała dłużej w takim pomieszczeniu to można by się martwić ale tylko chwilkę to nie sądzę żeby mogło się cokolwiek stać :)

Witamy :) imię już wybrane ? :)
Imię nadal nie wybrane :( Mi się podobają najprostsze typu Piotruś, Pawełek. Mąż się uparł na Jasia, ale ja jakoś "nie czuję" tego imienia... Zastanawiamy się też nad Frankiem albo Kubą, czyli baaaardzo popularnymi teraz. Sama jestem urodzona w latach gdzie co druga dziewczynka to była Kasia albo Ania więc mi to nie przeszkadza :) Tak więc u nas z imieniem nie tak hop siup. Coś czuję, że wybierzemy w ostatniej chwili, a może dopiero jak to zobaczymy :)))

reklama
Mi diabetllog wymienilq glukometr bo pierwszy zanizal wyniki teraz ok
Czasem pod 130 max 135.

Kinderbueno uwazaj na ten niski cukier ja sie wystraszylam jak raz mialam tak niski d9kladbie 68 mialam to sie wysyraszylam i lyzke miodu zjadlam. Mi lekarka mowila ze ponizen 70 nie moze schodzic hipoglikemia i hiperglikemia. ..podobno za niski cukier jest gorszy dla plodu niz za wysoki
Tak czytalam

To co mam robić jak jest niski ? Bo w sumie już głupieje :(

Do góry